Zenitvägen 20 – 4 – Gnesta kommun

Utgångspris: 2 975 000 kr

Beskrivning av Zenitvägen 20

Välkommen till detta trevliga enplanshus från Mjöbäcksvillan med byggår 2016 i mycket gott skick. Vackert beläget i populära Hållsta som ligger endast 5 km från Gnesta samhälle.

Väldisponerad planlösning med entré till rymlig hall med slitstarkt klinkergolv och avhängning, tre bra sovrum och helkaklat ljust duschrum med smart tvättavdelning intill. Kök och allrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier i tre vädersträck och öppet upp till nock som bidrar till ljus och rymd. Braskamin sprider härlig värme under de kallare månaderna. Gott om plats för både större matbord och tvmöbel med tillhörande soffgrupp och härifrån nås även den trädäckade altanen i soligt sydväst läge som löper längst två sidor. Fina parkettgolv och ljust tapetserade/målade väggar i alla rum.

Vattenburen golvvärme i samtliga rum via frånluftsvärmepump bidrar till låga boendekostnader och skön värme vintertid.

På tomten finns även ett rejält tvådelat och isolerat förråd vid parkeringen som byggdes 2016 samt ett enklare förråd/trädgårdsbod om 10 kvm med jordkällare undertill. I trädgården finns blommande perenner, syréner, rhododendron, diverse buskar och träd samt plats för egna odlingar.

Området präglas av en lantlig och stillsam idyll med närhet till både skog och natur med vackra promenadsträckor längs med grusvägar. Fin badplats vid Långsjön som är en relativt grund och varm badsjö. Samfälligheten har här även en bastu som kan nyttjas av boende i området samt möjlighet till båtplats.

Till och från Stockholm med bil tar det ca en timme att köra och fastigheten är belägen endast ca 5 km från Gnesta samhälle med all tänkbar service såsom förskola, skola, affärer, fina idrottsanläggningar, apotek, systembolag och restauranger etc. I Gnesta finns goda tågkommunikationer till Stockholm C. Med regionaltåg tar det ca 35 minuter till Stockholm C och med pendeltåg ca 60 minuter. Långtidsparkering finns intill tågstationen.

Varmt välkommen och anmäl ditt intresse för visning!

Karta för Zenitvägen 20

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-hallsta-gnesta-kommun-zenitvagen-20-21329738

Avstånd till vatten: 450 meter

Foto av: Krister Ragne @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.