Yttre Åhs 51 – 6 – Varbergs kommun

Utgångspris: 4 500 000 kr

Beskrivning av Yttre Åhs 51

En kort cykeltur från Kagabäckens charmiga badplats ligger denna 1,5-plansvilla som passar lika bra som fritidshus som åretruntboende. Med generösa sällskapsytor erbjuder villan en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum, med ljusinsläpp från flera håll. Badrummet är förberett med utrymme för bastu och det luftiga sovrummet har utgång till trädäcket utanför. En extra fördel är det mindre sovrummet, perfekt att användas som kontor/gästrum. En trappa upp möts du av ett stort allrum och två rymliga sovrum, varav ett har eget WC.

Fastigheten omges av en lättskött trädgård med gräsmatta och en uteplats i västerläge som passar utmärkt för middagsbjudningar och sociala aktiviteter med familj och vänner. Bilarna parkeras smidigt på den grusade uppfarten.

Upptäck livskvaliteten i Gamla Köpstad med närhet till hav och natur. Här finns stigar och stråk för härliga cykelturer och löprundor. Badplatsen ligger på bekvämt avstånd och både skola och förskola finns i närområdet. För dem som vill ta sig in till Varbergs centrum finns fina cykelvägar och goda bussförbindelser.

Karta för Yttre Åhs 51

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-traslovslage-varbergs-kommun-yttre-ahs-51-21329707

Avstånd till vatten: 1300 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.