VRETGATAN 6 – 6 – Västerås kommun

Utgångspris: 7.300.000 kr

Beskrivning av VRETGATAN 6

Med ett fantastiskt läge på Jakobsberg presenteras nu en förtrollande sekelskiftesvilla som andas karaktär och historia. Den vackra byggnaden är en sällsynt pärla som omges av en generös och lummig tomt, vilket ger en känsla av såväl utrymme som lugn – ett stenkast från stadspulsen.

Fastigheten bär på en historisk charm och är präglad av det klassiska sekelskiftets arkitektur. Idag är byggnaden uppdelad i tre lägenheter, där den mindre av dessa har en separat ingång. Detta skapar möjligheter både för den som vill använda hela huset till enfamiljsbostad likaväl för den som vill ha en uthyrningsdel för extra intäkter. Nuvarande ägare har haft hyresintäkter på 21 045 kr per månad för de tre lägenheterna.

Den stora tomten öppnar upp för många möjligheter och erbjuder utrymme för framtida projekt eller trädgårdsnjutning. Ett inredningsbart uthus på tomten ger flexibilitet och kan anpassas efter behov, vare sig det är som gäststuga, kontor eller ateljé. Denna flexibilitet gör fastigheten till en investering med stor potential.

Läget är optimalt, med gångavstånd till city och alla bekvämligheter så som kollektivtrafik, butiker och restauranger.

Låter det intressant? Missa inte chansen – anmäl ert intresse redan idag!

Karta för VRETGATAN 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-jakobsberg-vasteras-kommun-vretgatan-6-21145795

Avstånd till vatten: 800 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.