Virvelvinden 10 – 5 – Kristinehamns kommun

Utgångspris: 2.995.000 kr

Beskrivning av Virvelvinden 10

Detta unika hus har mycket som är värt att uppmärksamma. Här finns fyra sovrum i bra storlek och gott om sociala utrymmen.
Här får du ett rymligt boende där ni på båda våningsplan kan njuta till ljudet av den knastrande brasan i eldstaden.
Något som verkligen utmärker den här bostaden är de genomgående fräscha ytskikten. Här kan man bara flytta in och börja trivas.

Här ingår en härlig uppväxt tomt om 933 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Att tomten ligger på en höjd med allmänning på baksidan och gångväg på ena sidan, gör att det känns väldigt privat. Husets stora och fina altan, som nås via vardagsrummet och tvättstugan genom uterummet. Altanen är perfekt för för härliga middagar och umgänge. På detta trädäck finns plats för flera sittgrupper och här kan man njuta av solen större delen av dagen och kvällen.

Det finns även en stor uppfart med laddbox för elbilen, ett dubbelgarage med elektriska portar, förråd i anslutning till garaget samt en friggebod med vedskjul bakom.

Här på Strand trivs såväl barnfamiljer som familjer med ungdomar. Med Marieberg med sina fina grönområden inom gångavstånd och stadsbondgården en cykeltur bort finns gott om möjligheter till aktiviteter. Dessutom har man Kristinehamns centrum en bit bort från bostaden.

Detta är en Aktiv Matchning, så kontakta mäklaren för mer information!

Karta för Virvelvinden 10

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-strand-kristinehamns-kommun-virvelvinden-10-20522335

Avstånd till vatten: 750 meter

Foto av: Sara Klintberg @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.