Violgatan 18 – 5 – Bjuvs kommun

Utgångspris: 1 200 000 kr

Beskrivning av Violgatan 18

HUSET ÄR FÖRBESIKTIGAT SAMT TÄCKT AV DOLDA FEL FÖRSÄKRING!!

Charmig 1930-talsvilla i lugna Bjuv – Möjlighet till att skapa din bodröm

Välkommen till denna karaktärsfulla 1930-talsvilla, belägen i ett lugnt och trevligt villakvarter i Bjuv. Detta hem erbjuder en fantastisk möjlighet för dig som vill skapa ditt drömhem från grunden, med renoveringsmöjligheter som låter dig sätta din egen prägel.

Huset om 90 kvm är fördelat på 1,5 plan och rymmer fem rum, inklusive ett sovrum på bottenvåningen och två på övre plan. I öppen anslutning finner vi vardagsrum, matplats och kök, vilket erbjuder gott om sociala ytor. På ovanvåningen finns dessutom större sällskapsytor samt en wc och ett badrum, perfekt för både familjeliv och umgänge.

Njut av de varma sommardagarna i den stora och lummiga trädgården. Här finns både en altan i anslutning till huset, en mindre uteplats och ett större förråd med tvättstuga. På baksidan av huset hittar du en större uppfart som rymmer flera bilar, vilket underlättar för både familj och gäster.

Bara några hundra meter från bostaden finns en förskola för de mindre barnen och inom säkert cykelavstånd finns en skola för årskurserna 1-9. I närheten finns också ett populärt friluftsbad och en skatepark, uppskattade av de yngre invånarna i området. Helsingborg och andra destinationer är lättillgängliga via buss eller tåg från Bjuv C, och bilresan till Helsingborg tar bara cirka 15 minuter. Bjuv centrum ligger några minuter bort och erbjuder faciliteter som vårdcentral, matbutiker, systembolag och andra fritidsaktiviteter.

Missade inte chansen att förvandla detta charmiga hem till ditt drömhus. Boka en visning idag och upptäck alla möjligheter som denna 1930-talsvilla har att erbjuda!

Karta för Violgatan 18

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-bjuv-bjuvs-kommun-violgatan-18-21368389

Avstånd till vatten: 3500 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.