Vinögatan 7B – – Örebro kommun

Utgångspris: 2.595.000 kr

Beskrivning av Vinögatan 7B

Välkomna till sommaridyllen Hampetorp, med hjälmarens sjösida när den är som allra bäst, och denna välvårdade familjevilla på lugn återvändsgata! Här bor man i en harmonisk tillvaro, intill vilsamt grönområde som levererar naturens rofyllda närvaro.

Detta omsorgsfullt omhändertagna hem består av en gedigen enplansvilla omgiven av den underbara trädgården som bjuder på grönskande odlingar, bärbuskar, fruktträd och tjusig blomster i vackert samspel. Bägge entréer välkomnar med inglasade verandor och i huset inryms bland annat ett trivsamt kök, tvättstuga med groventré, rymligt badrum, gästtoalett, tre bra sovrum och ett luftigt vardagsrum med braskamin. Härifrån når man även det underbara inglasade uterummet som erbjuder en uppskattad förlängning av sällskapsytorna. Ägarnas absoluta favoritplats, med generösa umgängesytor för trivsam samvaro i familj och goda vänners lag. I anslutning till detta finns även den öppna altanen och trädgårdens utbud av breda grönytor. Ett frosseri av möjligheter för umgänge, lek och avkoppling, såväl inomhus som utomhus.

Bostadshusets tak renoverades 2022 och 2021 installerades fiber, för en kompromisslös vardag med jobb och nöje.

Fristående garage med förrådsdel och vidbyggd carport. Asfalterad uppställningsplats med utrymme för flera bilar. På tomten står även ett praktiskt isolerat redskapsförråd.

Beläget med direkt närhet till campingen, båthamnen, badplatsen, Vinö-färjan och all den underbara miljö som den sjönära omgivningen levererar.

Välkommen hem!

Karta för Vinögatan 7B

https://www.hemnet.se/bostad/villa-108m2-hampetorp-orebro-kommun-vinogatan-7b-21298891

Avstånd till vatten: 450 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.