Villagatan 21 – 4 – Hallsbergs kommun

Utgångspris: 1.200.000 kr

Beskrivning av Villagatan 21

Välkomna till Villagatan 21 – här finns en mysig fastighet med äldre anor, vad sägs om vackra pardörrar, kakelugn och småspröjsade fönster! Belägen på en stor uppväxt trädgård med vackra och underbart doftande syrener på försommaren, körsbärsträd och äppel- och päronträd samt röda vinbär finns också. Det finns även växthus och en flaggstång.
Huset är planerat med sociala utrymmen på entréplanet. Här kommer man in genom pardörrarna till entrén, vidare till vardagsrummet som har en vacker öppen spis och fönster i två väderstreck. Vidare ligger matsalen, även här med två fönster ut mot trädgården. Intill ligger köket som har generöst med yta och gott om plats för förvaring.
Gästtoalett på bottenvåningen.
Övervåningen har idag två stora och generösa sovrum, samt ett badrum med dusch och tvättmaskin. Det finns även gott om förvaringsmöjligheter i form av garderober och även en kattvind.
Fastigheten har Bergvärme installerat.

Det finns en carport med intilliggande förråd. På baksidan av huset finns en redskapsförråd/vedbod samt ett mindre gästhus och jordkällare.

Fastigheten är besiktigad och energideklarerad, samt kommer att säljaransvarsförsäkras i samband med överlåtelsen med en doldafel försäkring! Protokoll finns att läsa under dokument i annonsen.

I Pålsboda, som är beläget i hjärtat av Örebro län i Sverige, finns det både förskola och skola upp till åk 9. Pålsboda är en charmigt litet samhälle med en mängd aktiviteter att utforska och vacker natur att beundra. För den som älskar naturen finns det vandringsleder och cykelvägar att upptäcka. Du kan utforska skogarna och sjöarna i närliggande områden. Dessutom finns det gott om möjligheter för både fiske och bad i närheten. Badhus finns även tillgängliga i Kumla och Hallsberg.

Pålsboda har också restauranger, caféer och butiker, samt en affär, bageri, gym och vårdcentral. Med bil kan du på kort tid nå Sköllersta, Kumla och Hallsberg, och tack vare den nya vägen går det smidigt och enkelt att ta sig till Örebro.

Välkomna att boka in er till visningen!

Karta för Villagatan 21

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-palsboda-hallsbergs-kommun-villagatan-21-20101817

Avstånd till vatten: 3200 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.