Vidjavägen 70 – 4 – Huddinge kommun

Utgångspris: 5 995 000 kr

Beskrivning av Vidjavägen 70En unik möjlighet att förvärva en magnifik fastighet med pool och ett charmigt uthyrningshus!

Denna fantastiska egendom erbjuder en total boendeyta på cirka 148 kvm, fördelat på 3-4 sovrum i två byggnader, med exklusiva materialval och en genomtänkt planlösning. Den stora, plana tomten är en grön oas med rikligt med blomstrande växtlighet.

Här kan du njuta av en stor pool på 4 x 8 meter och en avkopplande jacuzzi, samt en lummig gräsmatta och sol hela dagen från olika platser på tomten. Villan har ett generöst vardagsrum med en öppen och social planlösning mot det eleganta köket. För närvarande finns två sovrum, men det stora sovrummet kan enkelt delas av för att skapa ett tredje.

På fastigheten finns också ett charmigt hus på cirka 34 kvm, perfekt för uthyrning eller som generationsboende. Dessutom finns en mindre friggebod på cirka 10 kvm, inredd för boende eller som förvaring.

För den som vill njuta av sjön Orlången, är det endast 5-10 minuters promenad till stranden, bryggan eller för en tur med ekan som ingår i köpet, tillsammans med båtplatsen. Fisket i Orlången är utmärkt, med arter som gös, gädda och abborre, och kräftfiske är tillåtet för fastighetsägare i området.

Ta chansen att förvärva denna drömlika fastighet som erbjuder en perfekt kombination av komfort, lyx och naturskön miljö!


Karta för Vidjavägen 70

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-vidja-huddinge-kommun-vidjavagen-70-21300102

Avstånd till vatten: 150 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.