Via 210 – 7 – Örebro kommun

Utgångspris: 2.595.000 kr

Beskrivning av Via 210

Välkomna till denna imponerande fastighet, belägen i ett vackert och fridfullt område. Huset är rymligt med 4-5 sovrum, vardagsrum och isolerade vinterträdgården som ger dig allt du behöver för ett lugnt och bekvämt liv. Den stora tomten ligger vackert avskilt, vilket skänker ro och avkoppling efter en hektisk arbetsdag. Trots avskildheten finns all tänkbar service nära till hands: affärer, apotek, vårdcentral, skola och fantastiska motionsspår finns på kort avstånd. Förskola t.o.m. årskurs 3 finns i Asker bara 1,2 km hemifrån. Även matbutik, pizzeria, café, gym ligger alla inom en radie av fem kilometer. Om du har barn i äldre år går skolbussen från en hållplats bara 200 meter från huset.

På den generösa uteplatsen, i söder- och västerläge, kan du njuta av solen från morgon till kväll. Här finns plats för umgänge och grillkvällar under sommarhalvåret. För bilägaren finns gott om plats att parkera på uppfarten. Fastigheten erbjuder även generösa förrådsmöjligheter med ett dubbelgarage och extra förvaringsutrymmen. En bonus är växthuset och drivbänkarna för dig med gröna fingrar, och möjlighet finns att förvärva en uppvärmd saltvattenspool.

Inne i huset möter du ett kök utrustat med apparater från bra märken och praktiska Marbodalskåp. Två badrum finns, ett med plastmatta och ett med kakel och klinker. Fastigheten är ansluten till fiber och två nyligen installerade braskaminer tillför både värme och en mysig atmosfär. Vidare består byggnadens konstruktion av bl.a. frånluftsvärmepump, elpatron och vedeldade braskaminer för uppvärmning. Nya isolerglasfönster/skjutdörrar i vinterträdgården. Taket är täckt med betongpannor och fasaden är en lockpanel i trä. Vatten kommer från en borrad brunn och avloppet är en 3-kammarbrunn.

Denna fastighet bjuder på tystnad och närhet till naturen. Här vaknar du till ljudet av fågelkvitter och kan njuta av tranor, rådjur och rovfåglar på åkern just utanför. Missa inte denna oas i lugnt och naturskönt läge. Välkommen att upptäcka ditt nya drömhem!

Karta för Via 210

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-odensbacken-orebro-kommun-via-210-20144356

Avstånd till vatten: 2600 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.