Vesten 160 – 3 – Lilla Edets kommun

Utgångspris: 1.995.000 kr

Beskrivning av Vesten 160

Välkommen till denna charmiga villa där det gamla möter det nya på ett förtrollande sätt!

Här bor ni med naturen som granne och en lantlig känsla i kombination med ett perfekt läge med ca 15 minuters bilfärd till både Trollhättans centrum och Lilla Edet. Busshållplats finns några minuters promenad bort och mataffär nås på ca 10 minuter med bil. I området finns fantastiska promenadstråk, närhet till badplats och fina skogar med möjlighet till svamp och blåbärsplockning.

Huset har renoverats samt byggts ut (2020) till en modern bostad där man har varit noga med att bevara de äldre detaljerna från den ursprungliga timmerstugan från ca tidigt 1900-tal. I den nya entrén möts ni direkt av en hemtrevlig känsla. Vidare in från hallen kommer ni först till den äldre delens timmerväggar och bevarade vedspis med lågt i tak, medan det nyrenoverade badrummet från 2020 bjuder på moderna bekvämligheter med kaklade väggar och tvättmaskin. Längre in i bostaden i den nybyggda delen öppnar det stora vardagsrummet och köket upp sig med imponerande takhöjd (ca 4 meter till nock) och ljusa, sociala ytor. Här finns även möjlighet att skapa ett extra sovrum för den som önskar. Köket är komplett med moderna vitvaror och en praktisk köksö. Rikligt med ljusinsläpp tack vare rummets fönster i tre väderstreck. Det finns även ett förrådsutrymme intill som smidigt kan renoveras till en extra toalett alternativt klädkammare.
På ovanvåningen finns ett allrum med snedtak och två mindre ”sovrum” (OBS! ”Sovrummen” är mindre än 7 kvm enligt areamätning och därför mindre än gränsvärdet för ett rum).

Utanför väntar en trevlig trädgård med gräsmatta, perfekt för lek och avkoppling. Här finns även möjlighet att bygga en altan med bästa solläge och utsikt över skogen, perfekt för sommarmiddagar och avkoppling i naturen. Bra parkeringsmöjligheter för flera bilar och en elbilsladdare finns installerad.

Varmt välkomna på visning och upptäck allt detta unika hem har att erbjuda!

Karta för Vesten 160

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-trollhattan-lilla-edets-kommun-vesten-160-21302186

Avstånd till vatten: 550 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.