Verktyg som varje hus behöver ha

Verktyg som varje hus behöver – Du kan inte ersätta en bra hantverkare, men alla kloka husägare kommer att säga att det finns vissa grundläggande verktyg som du måste ha till hands. Jag är verkligen ingen hantverkare, och ärligt talat så bryter jag sönder saker oftare än jag lagar dem, men jag har ändå funnit dessa verktyg otroligt användbara. Du vet aldrig när du behöver dra åt en stol eller hänga upp en tavla. Om du är en ny husägare, eller till och med om du har ägt några hus, här är 15 verktyg som varje hus behöver ha! Lita på mig, det kommer att spara dig en del hjärtesorg och pengar!

15. Måttband

Ett måttband behövs för praktiskt taget alla husprojekt som består av att hänga upp föremål och renoveringar. När du gör renoveringar måste du ständigt mäta för att se till att du har rätt proportioner på allting. Du kan också använda måttbandets raka linje för att se till att allt du hänger upp hängs perfekt rakt.

14. Rep

Ett rep är ett mångsidigt verktyg som kan användas för att binda fast föremål, begränsa vissa passager, bogsera eller för en god omgång dragkamp. Om du har ett hus med ett träd kan du till och med skapa en däckgunga. (Naturligtvis behöver du fortfarande däcket.)

13. Lövblåsare

En lövblåsare är precis vad du behöver när alla dessa irriterande löv börjar falla över hela marken på hösten. Du kan alltid använda en kvast för att sopa bort löven, men lövblåsaren är snabbare, mindre arbete och effektivare; gör inget jobb svårare än det behöver vara.

12. Stege

Återigen kommer säkerheten först – du bör inte använda stolar och andra ersättningar för stegar när du kan använda en stege som är stabil. Med det sagt är en stege ett absolut måste, särskilt för projekt som rengöring av hängrännor eller installation av parabolantenner. Det finns inget säkrare och effektivare sätt att nå toppen av ditt tak än med en stege.

11. Spade

Om ditt hus har en trädgård behöver du en spade. Oavsett om det är för att göra ett hål för att plantera ett träd, eller för att rycka upp en envis växt, är en spade verktyget att använda.

10. Häckklippare

Om du vill ha en krispig, ren, häckad trädgård behöver du investera i en häcksax. Vi vill också rekommendera att du lär dig hur du trimmar din häck innan du faktiskt trimmar något; du har blivit varnad.

9. Limpistol

För de projekt som kräver lite limning. Tejp må vara stark, men för ett starkare och mer långvarigt grepp är lim den bästa lösningen. Detta är ett verktyg som kan användas för en mängd olika projekt, från reparationer till hantverk.

8. Kvast

Tro inte att de enda verktygen du behöver är verktyg som är gjorda för att laga saker eller bryta ner saker. Du behöver städverktyg för att ditt hus inte bara ska vara funktionellt utan faktiskt se funktionellt ut. En kvast är ett måste för varje städat hus.

7. Saxar

Vilken typ av projekt är möjligt utan att använda en sax? Du bör ha ett par i köket, en i garaget och en i trädgården så att du inte behöver leta efter dem när du är mitt uppe i något. En sax är ett verktyg som du kan hitta användning för dagligen, så gå inte en dag utan en sax.

6. Borrmaskin

För att skapa små hål för olika ändamål är en borrmaskin ett måste. En borrmaskin kommer att tjäna dig väl för enkla uppgifter som att hänga upp en tavla eller svårare uppgifter som att byta ut ett helt rörsystem. Att köpa en är en bra investering för ditt hem.

5. Ficklampa

En ficklampa är ett absolut måste för varje hem. Du vet aldrig när strömmen går eller när du behöver pyssla med din bil. Men i båda fallen hjälper en ficklampa dig att belysa ditt arbetsområde.

4. Nyckelset

För att lossa något kommer du naturligtvis att behöva en skiftnyckel. Detta kommer att vara ett kritiskt verktyg i alla husreparationer som innebär att man använder bultar. Oavsett om du reparerar din toalett eller diskbänk är skiftnyckeln det rätta verktyget att använda.

3. Silvertejp

Förmodligen ett av de mest mångsidiga verktygen du kan ha, silvertejp kan fixa nästan vad som helst. Om du inte använder det för underhåll eller för att laga saker är det också ett utmärkt verktyg för konst och hantverk; tejp är ett av de mest allsidiga verktyg du kan äga.

2. Skruvmejsel

I dagens värld skruvas många komponenter fast med olika skruvtyper och -storlekar. Därför är en skruvmejsel en absolut nödvändighet om du planerar att mixtra med huskomponenter som har skruvats fast. För att inte tala om att du med största sannolikhet kommer att behöva en skruvmejsel för alla hushållsobjekt som innehåller batterier.

1. Hammare

Från att hänga upp tavlor till att dra ut spik är en hammare ett verktyg som behövs för att utföra sådana uppgifter, och det finns ännu fler uppgifter än så. Om du inte äger någon hammare rekommenderar vi starkt att du skaffar en; jag kan nästan garantera att du kommer att behöva en så småningom.

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.