Verdandivägen 14 – 6 – Sollentuna kommun

Utgångspris: 10 950 000 kr

Beskrivning av Verdandivägen 14

Välkommen till detta charmiga hus beläget i populära Viby, Sollentuna. Här erbjuds ett rymligt hus med generösa ytor och en tomt på hela 835 kvadratmeter. Med en boyta på 169 kvadratmeter och en biyta på 54 kvadratmeter finns gott om utrymme för hela familjen att trivas.

En förtrollande förening av det moderna och det charmigt gamla! Välkommen till detta enastående hem där det tidlösa möter det samtida med enastående resultat. Stoltsera med en magnifik pool,spabad omgiven av härliga utomhusutrymmen som bjuder in till avkoppling och underhållning.

Ta emot sommaren i det lyxiga poolhuset och förläng dina kvällar med skratt och samtal vid poolen. Med gott om plats för förvaring och bekvämligheter till hands, är detta huset där minnen skapas och livet njuts till fullo.

Kontakta oss idag för att uppleva denna unika bostad som erbjuder det bästa av både det moderna och det klassiskt charmiga!”

Området kring Viby präglas av lugn och ro samtidigt som det finns gott om service och bekvämligheter inom räckhåll. Njut av närheten till naturen med härliga promenadstråk, badplats och grönområden.

Ta chansen att förvärva detta unika boende i Viby och låt oss tillsammans utforska dess fulla potential. Varmt välkommen till visning!

Karta för Verdandivägen 14

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-viby-sollentuna-kommun-verdandivagen-14-21320790

Avstånd till vatten: 250 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.