Vätterglimten 11 – 6 – Habo kommun

Utgångspris: 6.450.000 kr

Beskrivning av Vätterglimten 11

Detta är verkligen hemmet och platsen att uppskatta alla dagar i veckan, i månaden och under årets alla säsonger. Villan bockar av majoriteten av alla de bockar som gäller praktiska, estetiska och funktionella delar. Adressen Vätterglimten lever minst sagt upp till sitt namn. Här bor ni med vätterutsikt från flera rum, och pricken över i:et är takterassen med magnifik utsikt över Vättern.

De sociala ytorna är lika uppskattade när familjen är samlad eller när vänner och familj kommer på besök. Samtidigt bra disponering genom att den privata delen bara är några trappsteg upp.
Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till att maten gärna lagas gemensamt och avnjuts tillsammans i vardagsrummet bredvid den värmande braskaminen. Under sommarhalvåret används altandörren som leder ut till soldäcket i öster/söder, som även har en anslutning vidare till spiraltrappan som når den fantastiska och helt otroliga takterassen som bjuder på vackra vyer i 360 grader. Men framförallt ett underbart solläge från gryningen till sena kvällen.
Vidare har villan fyra bra sovrum, varav ett är i den tillbyggda delen från 2018. Utöver sovrummen finns ett kontor som har uppskattats mycket av nuvarande familj. Det finns två badrum, varav ett lyxigt med både dusch och badkar, samt bastu och utgång till trädgårdens baksida. Köket har ett stilrent och modernt utförande med vita köksluckor och exklusiv bänkskiva i granit. Trivsam planering med kök och vardagsrum i öppen planlösning. I förbindelse med entrén finns ingång till tvättstugan.

Stort mervärde är garagelösningen som har utvecklats under de senaste åren. Från tidigare carport till dubbelgarage med förråd innanför. Här finns även två stycken elbilsladdare och stor stensatt garageuppfart med plats för flera bilar.

Från Vätterglimten 11 har ni närhet till ”nya” Kärnekulla. Ett helt nytt område i Habo som betyder mycket för Habo-borna. Här finns exempelvis Willys matvarubutik, gym och ett antal restauranger. Till förskola & skola finns gång/cykelväg på behändigt promenadavstånd. För er som älskar uteliv och naturen så ligger Stora Kärrs bokskog alldeles intill som är ett välbesökt reservat. Närheten till Vättern och Domsands badplats/båthamn är ytterligare plus.
I Habo finns ett uppskattat utbud med bland annat service så som vårdcentral, livsmedelsbutiker, konditori, kläd- & skobutiker, systembolag, bank och bibliotek. Från Habo finns goda buss- och tågförbindelser , förbindelser som leder hela vägen in till Jönköping för den som vill till stadspulsen.

Karta för Vätterglimten 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-sjogarp-habo-kommun-vatterglimten-11-21148849

Avstånd till vatten: 400 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.