Västra Tvillingvägen 11 – 6 – Falu kommun

Utgångspris: 4 995 000 kr

Beskrivning av Västra Tvillingvägen 11

NYTT LÄGRE PRIS! KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING!

Varmt välkommen till Västra Tvillingvägen 11

Här erbjuds möjligheten att förvärva ett 2-plans hus med källare i trevliga Daglöstäkten!

På villans entréplan finnes uterum/hall, kök med intilliggande middagsrum, rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och WC.
Övre plan har ett badrum och tre sovrum i bra storlek varav ena har egen balkong. Källarplan har tvättstuga, relax med bastu och dusch, pannrum, mat- och vinkällare och bra med förvaringsutrymmen. Vid entrén finns ett rejält tilltagen altan där det finns grillplats, vindskyddad matplats och ett stort parasoll man gärna sitter under en varm sommardag. Bilen parkerar du bekvämt i garaget som har elektrisk port och de finns även gott om plats för flera bilar parkerade på den grusade uppfarten. Fastigheten är en hörntomt som omsluts av tujahäck och längst tomtgränsen ligger slinga för robotgräsklippare nedgräv. Det här är ett energieffektivt hus med både bergvärme och solcellsanläggning installerat.

Här bor ni i lugnt villakvarter med gångavstånd till för- och grundskola, sköna promenadstråk och Falu Gruva. Närhet till stadskärnan med dess butiker, restauranger, caféer, Falu lasarett, Högskolan Dalarna samt kommunikationer vid knutpunkten och resecentrum.

Är du intresserad ? Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Maja Roberg 070-644 48 61 för mer information!

Karta för Västra Tvillingvägen 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-daglostakten-falu-kommun-vastra-tvillingvagen-11-20078362

Avstånd till vatten: 300 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.