Västra Tullgatan 6 – 8 – Söderhamns kommun

Utgångspris: 4.195.000 kr

Beskrivning av Västra Tullgatan 6

Unikt tillfälle att förvärva en sekelskiftesvilla med tidstypiska detaljer och fantastisk drömträdgård i centrala Söderhamn!
Inomhus välkomnas du av tilltagen takhöjd, flertalet kakelugnar, vackra fönster och spegeldörrar samt ett fantastiskt ljusinsläpp. Här har du hela 8 ROK fördelade på 213 kvm med fina möjligheter att anpassa de olika rummen efter egna behov. Huset har renoverats löpande med en härlig mix av bevarade detaljer från förr och nutidens moderniteter så som jacuzzi med relaxrum och bastu.
Utomhus kan du njuta av den välplanerade, lummiga och insynsskyddade trädgården i etager med mysig rumskänsla. Här kan du strosa omkring på anlagda gångar bland blommande perenner, grönskande buskar och skyddande träd. En alldeles egen oas i ”stan” med avkopplande uteplatser, köksträdgård och det fantastiska växthuset med plats för både odling och sittgrupp. På fastigheten finns även en grusad gårdsplan med plats för flertalet bilar samt en stor loge. Närheten till centrum och tågstationen gör vardagen smidig samtidigt som du har Västra Berget runt knuten med fantastiska promenad- och cykelvägar.
Välkommen att boka in dig på visning!

Karta för Västra Tullgatan 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-soderhamn-centrum-soderhamns-kommun-vastra-tullgatan-6-21259575

Avstånd till vatten: 1400 meter

Foto av: Peter Engstrand @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.