Västra Nobelvägen 7 – 6 – Karlskoga kommun

Utgångspris: 2.975.000 kr

Beskrivning av Västra Nobelvägen 7

Är du på jakt efter det perfekta hemmet som kombinerar historisk charm med modern bekvämlighet? Upptäck denna unika pärla på Västra Nobelvägen 7! Ursprungligen byggt 1956 som en tjänstebostad för AB Bofors överingenjörer, andas detta hus en rik historia och tidlös elegans.

Denna imponerande tegelvilla, fördelad på fyra välplanerade etage, erbjuder gott om plats för både familjeliv och underhållning. Med sex rymliga rum, varav fem sovrum, finns det gott om plats för en stor familj eller för dem som önskar extra utrymme för arbete eller hobby.

Vardagsrummet är husets hjärta, där en öppen och luftig planlösning möter dig. Med taket öppet upp till nocken skapas en känsla av rymd och frihet, medan den platsbyggda förvaringen och den öppna spisen med brasinsats adderar både funktionalitet och värme. Det är den perfekta platsen för avkopplande kvällar eller för att underhålla gäster i stil.

Huset har genomgående hög standard med flera moderna uppgraderingar, inklusive nyare treglasfönster, nytt yttertak och en smidig samt prisvärd uppvärmning via fjärrvärme. Dessa förbättringar garanterar inte bara en behaglig boendemiljö utan bidrar även till lägre driftskostnader.

Beläget i ett eftertraktat område, erbjuder denna fastighet ett utmärkt läge med promenadavstånd till stadens centrum, skolor och förskolor. Det är den idealiska platsen för dem som vill njuta av stadens bekvämligheter samtidigt som de bor i en lugn och inbjudande miljö.

Västra Nobelvägen 7 är mer än bara ett hus – det är ett hem fyllt med historia, stil och komfort. Missa inte chansen att göra det till ditt! Kontakta oss för en visning och ta det första steget mot ditt nya drömhem.

Karta för Västra Nobelvägen 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-karls-aby-karlskoga-kommun-vastra-nobelvagen-7-21145835

300