Västra Karaby kyrkoväg 13-0 – 5 – Kävlinge kommun

Utgångspris: 7.695.000 kr

Beskrivning av Västra Karaby kyrkoväg 13-0

Spännande fastighet på lantligt läge i Västra Karaby med fina möjligheter för den som är på jakt efter en fastighet där man kan kombinera boende med egen verksamhet. Det välskötta boningshuset har stora ytor för även den större familjen och här går det att dela av till flera sovrum. Varje våningsplan har badrum och stora sociala ytor och i källaren finns fina biytor med bland annat gillestuga och ytterligare en dusch. I anslutning till huset finns också ett mysigt uterum med golvvärme och ett mycket fräscht garage.

Verkstaden som har en yta om 600 kvm är gediget byggd i Siporex och här har tidigare husera ett industriföretag. Idag används ytan huvudsakligen som förvaringsyta till olika fordon, men det finns stora möjligheter för den som vill bedriva egen verksamhet och samtidigt ha lyxen att ha nära hem. I lokalen finns personalutrymme med bland annat omklädningsrum, wc och dusch kvar. Den friköpta tomten är ca 4648 kvm (tomten är idag 8648 kvm men kommer styckas av ca 4000 från detta. För den som vill köpa till den del som ska styckas av är detta också möjligt. )

Jordvärmeslingor och en stor anläggning med solceller ger en mycket bra driftsekonomi på denna synnerligen välskötta fastighet som varit i samma familjs ägo sedan 1975. Nu är det dags för nästa familj att få chansen!

Västra Karaby ligger precis utanför knutpunkten Dösjebro där man hittar tågstation och allt vad en familj kan önska i form av matbutik, förskola samt skola f-6. Byns trevliga läge ger närhet till alla storstäder inom Öresundsregionen, där man ligger mitt emellan Lund, Malmö och Helsingborg. Inom kort avstånd hittar vi också handelsorten Löddeköpinge och huvudorten Kävlinge. Närheten till havet lockar också och även närheten till fina golfbanor. Förbindelser vidare till övriga Öresundsregionen är mycket goda genom tåg från stationen i Dösjebro samt närbelägna E6:an vilket gör byn perfekt för pendlare.

Karta för Västra Karaby kyrkoväg 13-0

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-vastra-karaby-kavlinge-kommun-vastra-karaby-kyrkovag-13-0-20132855

Avstånd till vatten: 3400 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.