Västlandsvägen 19 – 10 – Sundsvalls kommun

Utgångspris: 3 850 000 kr

Beskrivning av Västlandsvägen 19

Denna fantastiska fastighet erbjuder inte bara ett boende, utan 3!

Det här är en unik möjlighet att äga ett vackert hus byggt i slutet på 1800 talet med timmerstomme och tre separata lägenheter, ett rymligt dubbelgarage och en parkliknande tomt.

Lägenhet 1 på entréplan är en 3a på ca 119m2,
Lägenhet 2 på entréplan är en 3a på ca 73m2
Lägenhet 3 på övre våningen är en 4a på ca 110m2,
Totalt 302 m2 boyta och ett garage om 74m2.

Huset är perfekt för den investeringsmedvetna köparen som letar efter möjligheter till extra hyresintäkter, för den större familjen eller den som vill ha ett generationsboende och som önskar att bo tillsammans men med ett eget privat utrymme. Varje lägenhet har en egen entré och är smakfullt renoverad med genuina material och moderna bekvämligheter.

Det rymliga dubbelgaraget ger gott om plats för två fordon och extra förvaring. Det är perfekt för bilentusiasten eller den som behöver extra utrymme för sina hobbys.

Tomten på Västlandsvägen 19 är som en liten park i området. Den frodiga trädgården, de välskötta gräsmattorna och den vackra grönskan skapar en fridfull miljö där du kan koppla av och njuta av naturen. Här finns gott om plats för lek, trädgårdsarbete eller trevliga grillkvällar med vänner och familj.

Läget är oslagbart med närhet till skolor, butiker, och kollektivtrafik. Du har också enkel tillgång till grönområden och rekreation.

Sammanfattningsvis är Västlandsvägen 19 det perfekta valet för den som söker en kombination av funktionalitet och ekonomi i sitt boende.

Missa inte chansen att äga detta fantastiska hem. Kontakta oss för visning och mer information idag!

Karta för Västlandsvägen 19

https://www.hemnet.se/bostad/villa-10rum-sundsbruk-sundsvalls-kommun-vastlandsvagen-19-21312148

Avstånd till vatten: 600 meter

Foto av: Therese Ny @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.