Västkustvägen 374 – 6 – Helsingborgs kommun

Utgångspris: 4.495.000 kr

Beskrivning av Västkustvägen 374

Nu har du chansen att skapa ett hem i denna underbar skånelänga med anor från 1834. På rofyllt läge i Fleninge strax intill Fleninge Gästis ligger denna välskötta bodröm med otrolig charm. Huset har under åren renoverats till ett modernt och bekvämt hem för den stora familjen. På bottenvåning finns ett rymligt platsbyggt kök med en modern känsla. Kökets mittpunkt utgörs av en stor köksö för både vänner och familj att samlas kring.
På nedre plan finns även två sällskapsrum, två sovrum, gäst wc och huvudentré. Vardagsrummet med väggar i korsvirke och med handslaget tegel, synliga takstolar och vackert brädgolv. Den öppna brasan är både vacker och värmer härligt när det skånka vintervädret gör sig påmint. En trappa upp finns ett stort härligt allrum som är öppet upp i nock, ett badrum och ateljé för den skapande. Om man önskar finns möjlighet att inreda ytterligare ett rum som i dagsläget endast är isolerat.
På gården finns ett mindre korsvirkeshus som fungerar perfekt som generationsboende, eget företagande, tonårsrum eller för gäster som kommer långväga ifrån.
Även gårdshuset är utrustat med tegelgolv på hela bottenvåningen och har även en stor underbar öppen spis samt kök och badrum. På loftet hittar du sovavdelning och klädförvaring.
Trädgården helt insynsskyddad och planerad för att vara vacker året om och här finns både lusthus och växthus. En kort promenad ligger förskola och närheten till Väla shopping där restauranger och mataffärer finns.
Detta är ett hus och en plats för lugn och harmoni, vackert och speciellt både på insidan och utsidan. En bodröm – i ordets rätta bemärkelse.


Karta för Västkustvägen 374

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-fleninge-helsingborgs-kommun-vastkustvagen-374-21204576

Avstånd till vatten: 2200 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.