Västermovägen 68 – 8 – Stockholms kommun

Utgångspris: 9 450 000 kr

Beskrivning av Västermovägen 68

Välkommen till detta stora och rymliga hus på ca 283 kvm med härliga sociala ytor i fint skick med byggår 1921. Bostaden erbjuder ett entréplan med ett ljust och härligt vardagsrum med högt i tak, öppen spis med kamin och utgång till altanen och trädgården. Kök med bra arbetsyta och förvaring med matplats för familjen. I anslutning hittar ni matsalen med matplats för större middagssällskap i fil mot vardagsrummet. Badrum med dusch, wc samt sovrum och hall med plats för ytterkläder och skor finner ni på entréplanet. Via trappan når ni till det övre planet med fina trägolv, balkong med kvällssol. Ni finner hela fem sovrum på planet samt rymligt badrum med badkar.

På källarplanet finner ni tvättstuga, badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Möjlighet finns också att skapa ett genrationsboende/uthyrningsdel eller ytterligare sovrum eller allrum.

Tomten är friköpt med plan gräsmatta runt om med altan i söder/sydväst med sol från morgon till sen kväll . Parkering finns via stenbelagd uppfart för 3 bilar.

Från bostaden når ni Älvsjö Centrum på promenadavstånd som erbjuder ett stor service utbud med restauranger och butiker samt goda kommunikationer med bussar och pendeltåg.

För veckohandlingen så finns de större matbutikerna i närheten. Både Willys vid Stockholmsmässan, nya Hemköp i Örby C samt ett välsorterat Coop Forum i Västberga. Kungens Kurva och Heron City ligger en kort bilresa ifrån bostaden där det finns shoppinggalleria, IKEA, bio, padel och allt annat som kan tänkas.

I området så finner ni populära Örbyskolan, Sturebyskolan, flera förskolor samt populära Aspöparken.

Välkommen Hem!

Karta för Västermovägen 68

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-orby-stockholms-kommun-vastermovagen-68-21332014

Avstånd till vatten: 2900 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.