Västerlandet 214 och Västerlandet 116A – 7 – Kramfors kommun

Utgångspris: 9.750.000 kr

Beskrivning av Västerlandet 214 och Västerlandet 116A

Nybyggt hus med designkänsla och nybyggd sjöbod med båthiss och gästlägenhet. Boa i bostadshuset ca 145 kvm, boa i sjöboden ca 65 kvm. Bostadshuset innehåller Entréhall med klinkergolv, tvättstuga/maskinrum med klinkergolv, 3 st sovrum, allrum med ryggåstak som når hög takhöjd i nock med infälld belysning och braskamin, öppen planlösning till mycket trevlig köksdel med stor köksö och utgång till altan och närliggande växthus, badrum med kakel, klinker och bastu med dörr ut.
Dessutom en trappa upp till loftet där finns sovrum med klädkammare och badrum med kakel och klinker innanför sovrummet.
Sjöboden innehåller båtplats med båthiss och elportar för mycket bekväm båthantering, mycket fin gästlägenhet med entréhall, allrum som har utgång till brygga i öppenplanlösning till köksdel samt badrum, på övre våningen finns 2 st sovrum, allrum och förråd. Brygga runt delar av sjöboden och stora fina uteplatser runt bostadshuset. Tomtareal 2405 kvm. Unikt tillfälle för den som söker något extra, mitt i hjärtat av Höga Kusten.

Karta för Västerlandet 214 och Västerlandet 116A

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-norrfallsviken-kramfors-kommun-vasterlandet-214-och-vasterlandet-116a-21057696

Avstånd till vatten:

Bild från: