Västerensta 197 – 6 – Tierps kommun

Utgångspris: 4.900.000 kr

Beskrivning av Västerensta 197

Välkommen till denna fantastiska hästgård med bostadshus och ekonomibyggnad byggda 2008. En härlig lantlig miljö med 2,68 ha mark intill gårdscentrum. Hela fastigheten är väldigt välskött och har genomtänkta smarta lösningar och inget har lämnats åt slumpen.
Här kan du verkligen njuta av livet på landet och det finns gott om fina ridvägar i de närmaste omgivningarna.

Bostadshuset är en välbyggd Fiskarhedenvilla med en härlig planlösning och moderna bekvämligheter. 6 rok fördelat på 152 kvm. För att nämna några detaljer så finns här burspråk i köket samt dubbla takkupor samt en mysig braskamin som ger extra värme och en härlig atmosfär under de kallare månaderna.
På entréplan möts man av en fantastisk hall med takhöjd ända upp i nock vilket ger en helt otrolig känsla av rymd. Köket nås från hallen och köksinredningen kommer från Ballingslöv. Det rymliga vardagsrummet nås från både kök och hall. Ett sovrum, duschrum samt tvättstuga med groventré ryms också på entréplan.
Det övre planet har 4 sovrum, klädkammare samt ett stort badrum med både dubbeldusch och badkar.

Fastigheten är utrustad med solpaneler och jordvärme, vilket innebär att du kan dra nytta av hållbara och energieffektiva lösningar. Komfortabel vattenburen golvvärme både på entréplan och övre plan.

Ekonomibyggnaden är även den byggd 2008 och här finns 2 rymliga boxar för dina hästar, foderkammare, kontor och toalettrum. Vidare finns här även ett garage med plåtklädda väggar så du kan spola av din bil inomhus. Innanför garaget finns ett teknikrum – fastighetens hjärta där värmepump, vattenfilter, växelriktare till solpanelerna etc finns. Vidare finns här även carport med elbilsladdare samt förrådsutrymmen.

Missa inte detta tillfälle!

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka in en visning. Vi ser fram emot att höra från dig!

Karta för Västerensta 197

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-lantligt-soder-om-tierp-tierps-kommun-vasterensta-197-20984675

Avstånd till vatten: meter

Foto av: Johan Fornstedt @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.