Vassgränd 5 – 6 – Gnesta kommun

Utgångspris: 5.475.000 kr

Beskrivning av Vassgränd 5

LÄGE LÄGE LÄGE! Med det bästa frontläget mot Frösjön med underbar vy ut över sjön och närhet till allt man kan önska finns nu den här trevliga familjevillan till salu. Med närhet till regionaltåg, centrum, badplats, förskola och skola blir familjelivet trivsamt och enkelt. Förutom det underbara läget har familjen som bor här låtit bygga ett vinterisolerat uterum som gör att ni verkligen kan ta tillvara på den magiska utsikten från tidig vår till sen höst eller året om för den som vill – och man har även låtit installera solceller som i kombination med det vattenburna systemet hjälper till att hålla nere husets driftkostnader.

Interiört väntar ett väl disponerat hus där ni har entréplan med hall, kök, stort vardagsrum med mysig braskamin som leder ut till uterum och trädgård. Dessutom finns praktisk groventré med tvättstuga samt badrum med dusch. En trappa upp ostört och privat beläget finns fyra bra sovrum varav det ena med walk-in-closet. På övervåningen finns även husets andra badrum och exteriört väntar här en lagom stor trädgårdstomt som inte behöver allt för mycket skötsel med plan och fin gräsmatta för lek och spel, altan, stenläggningar, planteringar och yta för odlingslådorna.

Frönäsområdet är mycket barnvänligt och helt utan genomfartstrafik med kort gångavstånd till så väl Gnestas fina badplats, utegym, badbryggor som till centrum, förskola, skola, mataffär och kommunikationer. På 5 minuters promenad är ni nere vid tågstationen som snabbt och smidigt tar er upp till Stockholm C på endast ca 35 min med regionaltåg respektive ca 65 min med pendeltåg. Här finns även busstation nära till hands för er med gymnasiebarn som åker till Nyköping. I närheten finns även två bryggföreningar vilket ger möjlighet till båtplats, kösystem.

Här väntar ett bekvämt boende med närhet till samhällets alla faciliteter samtidigt som det är nära till lantliga promenadstråk, skog och natur och framförallt ett läge som verkligen sätter guldkant på vardagen!

Fiber finns.

Karta för Vassgränd 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-fronas-gnesta-kommun-vassgrand-5-21010075

Avstånd till vatten: 50 meter

Foto av: Krister Range @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.