Vännevad Graceland – 4 – Vingåkers kommun

Utgångspris: 2.895.000 kr

Beskrivning av Vännevad Graceland

Upptäck drömlivet i denna enplansvilla med källare och en vidsträckt utsikt mot sjön Näsnaren. Här väntar en perfekt kombination av modern komfort och naturskön omgivning.
Huset är genomgående i bra skick med ett modernt kök från 2014, kaklat badrum och gott om sällskapsutrymmen.

Naturen blir din ständiga följeslagare, och varje dag känns som en semester med sjön Näsnaren, och dess rika fågelliv, som din privata målning.
Bekväm och energieffektiv tillvaro med bergvärme och delvis nya fönster som släpper in naturligt ljus och ger hemmet en fräsch känsla.

Njut av sommaren i din egna hacienda som ramas in av vindruvsrankor. Elden i öppna spisen skapar en varm och inbjudande känsla, medan marmorstenplattorna ger en touch av elegans och stil.

Bilen parkeras i det fristående garaget eller den stora carporten med plats för 2 bilar. Ett perfekt utrymme för att skydda dina fordon och skapa extra förvaringsmöjligheter. Här finns gott om plats för verktyg, utrustning och allt du behöver för att hålla ordning på ditt hem.

Denna villa i Vännevad är mer än ett hem – det är en livsstil. Upplev det bästa av landsbygdslivet med moderna bekvämligheter och en oslagbar utsikt. Kontakta oss idag för att boka din visning och låt oss guida dig genom detta unika tillfälle att kalla denna underbara plats för ditt hem!

Karta för Vännevad Graceland

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-vannevad-vingakers-kommun-vannevad-graceland-21297577

800

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.