Vängsö backe 4 – 4 – Gnesta kommun

Utgångspris: 3.985.000 kr

Beskrivning av Vängsö backe 4

Bygga nytt men orkar inte vänta? Här ges tillfälle att förvärva ett helt nybyggt hus endast ca 7 km utanför Gnesta med öppen modern planlösning om 129 kvm fördelat på 4 rum och kök med 3 sovrum, badrum, gäst-wc och tvättstuga med praktisk groventré. Detta är ett välplanerat och luftigt enplanshus för dig som uppskattar en ljus, trivsam och social planlösning. Interiört kommer ni in i hallen som direkt öppnar upp mot det öppna vardagsrummet och där ni snabbt blickar ut mot en härlig utsikt över äng och åkermark. Här möts ni av ett vit laserat 2-stavs ekparkettgolv som sedan återfinns genomgående i hela bostaden. Vardagsrum, matplats och kök har ni i en öppen planlösning som skapar en riktigt härlig rymd och ett fint ljus. Intill köket finns en praktisk groventré med både tvättmaskin och torktumlare. Sovrummen i huset är strategiskt placerade i ena delen för att separera de sociala ytorna från familjens sovrum. Utrymme finns för ytterligare ett sovrum för den som önskar. Slutligen har ni ett väl tilltaget och stilrent badrum med dusch samt en gäst-wc.

Huset är grundmålat och de färger som tillåts att måla huset i sedan är rött, gult eller brunt enligt detaljplan och tomten är planerad och lätt för den nya ägaren att vid och sätta sin egna prägel.

Vängsö är vackert beläget och omgärdat av öppet landskap med utsikt över Nyckelsjön. Vängsö Backe består av 18 fastigheter som har en samfällighetsförening för vatten, avlopp och vägar med belysning. Avstånd in till Gnesta samhälle med all tänkbar service ca 9 km. Pendeltåg och regionaltåg mot Stockholm med restid 60 respektive 35 minuter. Avstånd till Läggesta station 18 km, påfart till E20 och regionaltåg mot Stockholm med restid 40 minuter. Dessutom bjuder livet på landet och Vängsö på ett naturskönt och lugnt liv med vacker natur och skog, lantliga promenadstråk längs grusvägar och närhet till bland annat stall och säsongsöppet café.

Karta för Vängsö backe 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-lantligt-gnesta-kommun-vangso-backe-4-21134235

600

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.