Valsäng strand 65 – 4 – Tjörns kommun

Utgångspris: 2.895.000 kr

Beskrivning av Valsäng strand 65

I högt, soligt och havsnära läge välkomnas ni till Valsäng strand 65. Ett ljust och inbjudande hem som passar likväl för er som vill bo året om som endast om somrarna när området lever upp lite extra.

Det höga läget ger skön vy över berg och skog med fridfullt kvittrande fåglar i trädtopparna. Har man tur kan man få syn på ett fasanpar som skuttar förbi. Morgondoppet tar du från bryggan vid de vackra gamla sjöbodarna bara en kort promenad från huset. Närproducerat handlar man i Hoga saluhall och godaste bullarna hittas i Kolleröds skafferi. Övrig service finner du i Skärhamn eller Kållekärr dit du enklast tar dig med bil.

Invändigt kännetecknas bostaden av värme, ljus och klassiska material så som vitlaserade paneltak, tapetserade väggar i dova toner och ljusgrå golv. Generösa sällskapsytor kring kök och allrum skapar kontakt med utemiljön via den härliga altanen. Vidare erbjuds tre sovrum, rymlig entréhall samt badrum med dusch.

I trädgården samsas vacker växtlighet med uteplatser i form av gräsmatta och altan. Här finns dessutom ett litet gästhus med plats för släkt eller vänner som kommer på besök och vill stanna över.

Varmt välkomna på visning i en riktig sommaridyll!

Karta för Valsäng strand 65

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-klovedal-tjorns-kommun-valsang-strand-65-20550615

Avstånd till vatten: 400 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.