Vallvägen 2 & 4 – 11 – Båstads kommun

Utgångspris: 4 495 000 kr

Beskrivning av Vallvägen 2 & 4

Mitt i ett lugnt villakvarter ligger den sedan länge avstyckade ”Abagården”. En stor och riktigt spännande fastighet med mycket charm och en lång historia i Förslöv. Idag är fastigheten en rymlig villa med två kompletta boende plus en extra lägenhet som är uthyrd. Fantastiska möjligheter för generationsboende eller för boende kombinerat med någon egen verksamhet eller hobby. Ett annat fint alternativ kan vara att förädla fastigheten till en trevlig liten hyresfastighet, det finns i princip tre klara lägenheter och plats för att inreda minst en lägenhet till.

Huvudbyggnaden består av ett stort charmigt boende med delvis renoverat kök och två nya helkaklade badrum. Det som tidigare varit stall är komplett inrett med extra bodel/kontor/ateljé som har nytt kök och nytt helkaklat badrum. Stor härlig ovanvåning med fin utsikt och öppet i nock. Här finns möjlighet till kontorslandskap eller ateljé. Separat lägenhet med 3 rok som idag är uthyrd.

Stor trädgårdstomt med stensatt uteplats samt extra förrådsbyggnad. Helt ny och kostnadseffektiv jordvärmepump från 2023.

Nära till centrum med mataffär och skola F-9. Gångavstånd till Förslövs nya Pågatågsstation. Bara några kilometer bort ligger några av Bjärehalvöns finaste sandstränder, Segelstorpsstrand och Ängelsbäcksstrand.

Karta för Vallvägen 2 & 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-11rum-forslov-bastads-kommun-vallvagen-2-4-20962757

Avstånd till vatten: 3800 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.