Valloxvägen 61 – 7 – Knivsta kommun

Utgångspris: 8 990 000 kr

Beskrivning av Valloxvägen 61

Välkommen till ditt nya drömhem – en enplansvilla i vinkel med en fantastisk planlösning som bjuder in till en harmonisk livsstil. Med en boyta om 224 kvm erbjuder huset generösa sällskapsytor såsom väl tilltaget matrum med den centrala eldstaden i centrum och stort vardagsrum med stora fönsterpartier ut mot trädgården, även här finns en öppen spis. Härligt kök med stor köksö och ett riktigt kylrum för vin/grönsaker. Vid matbordet har man utsikt mot det imponerande glasparti som öppnar upp mot trädgårdsodlingarna. Huset har hela fem sovrum varav ett med direkt anslutning till badrum med bastu.

I trädgården är dammen och det trevliga växthuset en central del av upplevelsen som erbjuder avkoppling och odling under en stor del av året.

Med ett dubbelgarage för bekväm parkering och ett perfekt läge vid återvändsgata, har du allt du behöver för en bekväm och avslappnad livsstil. Dessutom är det bara 450 m till bad i den natursköna Valloxen, vilket ger ytterligare möjligheter till avkoppling och rekreation.

Karta för Valloxvägen 61

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-knivsta-knivsta-kommun-valloxvagen-61-21326493

Avstånd till vatten: 100 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.