Vallmovägen 5 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.295.000 kr

Beskrivning av Vallmovägen 5

Fantastisk sommaridyll i hjärtat av det eftertraktade Kungstomt! Denna charmiga sommarstuga, uppförd år 1979 som idag har permanentstandard. Här erbjuds en unik möjlighet att förvärva denna oslipade pärla med enorm potential.
Med sitt strategiska läge, endast tre mil från pulserande Uppsala, är detta en plats där du kan uppleva det bästa av två världar – den fridfulla lantliga atmosfären och närheten till stadens bekvämligheter.

På en generös tomt om nästan 2200 kvadratmeter erbjuder denna fastighet gott om utrymme att förverkliga dina trädgårdsdrömmar. Boningshuset, omfattande 65 kvadratmeter, inkluderar tre rymliga sovrum som rymmer familj och gäster bekvämt. Det stora vardagsrummet blir hjärtat av stugan och pryds av en öppen spis som skapar en varm och inbjudande atmosfär – perfekt för mysiga kvällar.

Fastigheten har potential för personlig touch då en del renoveringar kommer att behövas, men med din kreativitet och vision kan du skapa ditt drömboende. På tomten finner du även en gäststuga som erbjuder extra utrymme för besökande vänner och familj samt en praktisk friggebod som kan anpassas efter dina behov.

Tveka inte att ta chansen att äga din egna pärla detta populära område. Här väntar ett spännande projekt som kan bli ditt personliga paradis i Kungstomt. Kontakta oss för mer information och boka en visning redan idag!

Karta för Vallmovägen 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-kungstomt-uppsala-kommun-vallmovagen-5-21301201

Avstånd till vatten: 600 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.