Vallmogatan 2A & 2B – 5 – Borgholms kommun

Utgångspris: 10 300 000 kr

Beskrivning av Vallmogatan 2A & 2B

Här har ni möjlighet att förvärva två fantastiska fastigheter belägna i kustidyllen Sandvik på norra Öland.

Fritidsvilla som har renoverats och byggts om och till (2015-2018) till ett boende av klass med stora fönsterpartier mot hamnen och Kalmarsund med Blå Jungfrun i blicken. På fastigheten finns även ett eget gästboende med separat uteplats och eget kök samt badrum. Fastigheten säljs tillsammans med den obebyggda granntomten där man får magnifik utsikt mot havet och Sandvik. Byggnadsplanen medger byggnation av ett bostadshus och ett uthus, en generös byggnadsplan som ej reglerar storlek eller höjd.

Fritidsvillan har en ljus och öppen planlösning med kök och sällskapsrum i ett med öppenhet upp i nock. Stora fönsterpartier som kan öppnas upp för att skapa en sammanflätad yta av ute och innemiljön med vy mot sundet och Blå Jungfrun. Ett stort sovrum med luftighet ut mot sällskapsytan med eget badrum samt klädförvaring i ett. Tvättstuga och ett extra badrum och gästrum/kontor ryms på entréplan. Övervåning med öppenhet mot vardagsrum via glasräcket. Balkong samt kontorshörna som enkelt skapar ett extra sovrum.

Gästhus med allrum och kök i ett samt extra sängplatser. Badrum med förberedelse för tvättmaskin. Övervåning med allrum/sovrum.

+ Solceller och elbilsladdare.

Området i sig är också fantastiskt. Till havet är det bara ca 200 meter och till hamnen ca 500 meter. Den fina stenstranden med sandbotten ligger bara ca 400 meter bort, och om du vill handla finns en åretrunt öppen ICA-butik 700 meter bort.

Sandvik ligger vid Kalmarsund utmed Ölands vackra stenkust på västra sidan ca 3 mil norr om Borgholm. En sommaridyll med fiske/gästhamn, fin badstrand, flera restauranger, café, året runt öppen livsmedelsbutik, affärer och härliga strövområden längs kusten och över alvarmarker.

Karta för Vallmogatan 2A & 2B

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-sandvik-borgholms-kommun-vallmogatan-2a-2b-21319610

Avstånd till vatten: 150 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.