Valfrids väg 8 – 7 – Trosa kommun

Utgångspris: 4.695.000 kr

Beskrivning av Valfrids väg 8

Stig in och upplev denna familjevilla på Valfrids väg 8 i charmiga Vagnhärad! Denna imponerande villa är det perfekta hemmet för dig som söker både rymd och bekvämlighet. Med 4-5 generösa sovrum erbjuder detta hus gott om plats för hela familjen att växa och trivas i.

Vid entrén möts du av en rymlig hall med smart förvaring, perfekt för att hålla ordning och reda i vardagen. Den inbjudande familjeköket är hjärtat av hemmet, med gott om plats för en stor matgrupp där ni kan samlas och njuta av gemenskapen. Den moderna öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en harmonisk atmosfär och ger möjlighet till trivsamma sammankomster.

Middagar blir till minnesvärda tillställningar i det trevliga matrummet, som även kan omvandlas till ytterligare ett sovrum efter behov. Mellan vardagsrum och matrum sprider en eldstad värme och skapar en mysig atmosfär på hela entréplan. Med badrum på båda planen är bekvämligheten aldrig långt borta.
På övre plan välkomnas du av ett ljust allrum med utgång till en härlig balkong, perfekt för lugna stunder eller trevliga samtal. Här finns även fyra ordentliga sovrum, alla väl tilltagna för en god natts sömn.

Denna villa värms upp effektivt via en frånluftsvärmepump och är redan förberedd för framtiden med fiber installerat i huset. Med insynsskydd i tre väderstreck kan du känna dig trygg och ostörd i ditt hem, samtidigt som du njuter av den vackra omgivningen. Här kan du skapa din egen fristad och njuta av naturens skiftande skönhet året om. Beläget i det populära området Fänsåker, har du allt du behöver inom bekvämt gångavstånd till kommunikationer, badhus, förskola och skola.

Välkommen till ett hus att trivas i, ett hus att kalla ditt hem!

Karta för Valfrids väg 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-vagnharad-trosa-kommun-valfrids-vag-8-21269695

Avstånd till vatten: 950 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.