Valdalsvägen 5 – 6 – Alingsås kommun

Utgångspris: 4.175.000 kr

Beskrivning av Valdalsvägen 5

Varmt välkomna till Alingsås västra delar och denna härliga idyll på Valdalsvägen 5! Här erbjuds nu ett mycket trivsamt och väl omhändertaget 1,5-planshus med källare på stor och grönskande trädgårdstomt. Unikt och skyddat läge med sol över hela dagen, naturen in på knuten och ändå promenad- och cykelavstånd till det mesta såsom flera matbutiker, för- och grundskola, vårdcentral mm. Ett hus och läge ”på landet” men med stadens alla fördelar på kort avstånd.

Löpande under åren har villan renoverats omfattande av nuvarande ägare, bland annat nytt yttertak, målad och delvis bytt/tilläggsisolerad fasad, dränering med Isodrän, nytt kök, totalrenoverat badrum 2023, tilläggsisolerad vind 2005, ytskikt, stora delar el, alla VA-stammar bytta från gjutjärn till PVC, nytt värmesystem 2023 mm. Huset byggdes till 2009 vilket resulterade till ett större kök och matplats samt ytterligare ett sovrum på entréplanet. På källarplanet inreddes 2022 en lägenhet med vardagsrum och pentrydel, eget badrum med tvättavdelning samt en sovalkov där nuvarande ägare hyr ut. Med andra ord perfekt för familjens ungdomar alternativt möjlighet till att hyra ut, få en intäkt och därigenom riktigt bra boendeekonomi. I december 2023 installerades en helt ny luft-vattenvärmepump vilket bidrar till effektiv och stabil uppvärmning. Kommunalt vatten och avlopp och fiber är anslutet.

Villan erbjuder en genomgående trivsam, omhändertagen och härlig känsla med vackra brädgolv, spegeldörrar och en gedigen trätrappa som sammanlänkar mellan entréplan och övre plan. Idag fördelas 7 rum och kök varav 4-5 sovrum på en totalyta om 185 kvm (135 + 30 kvm). Från vardagsrummet kommer man ut till en stor altan med möjlighet till sol in på kvällen om sommaren.

Den stora trädgården om 1 468 kvm är grönskande och lummigt inbäddande med härliga gräsytor för de yngres bus och lek tillika för dig med gröna fingrar och odlingsintresse. På tomten finns dessutom grusad uppfart med plats för flera bilar, carport med nyare betongpannor på taket samt förrådslänga.
Varmt välkomna på visning till detta mycket välskötta och fina hus och kontakta ansvarig fastighetsmäklare Johan Gedda för mer information!

Karta för Valdalsvägen 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-kvarnbacken-alingsas-kommun-valdalsvagen-5-21250135

700