Vaktarevägen 22 – 5 – Mönsterås kommun

Utgångspris: 2 950 000 kr

Beskrivning av Vaktarevägen 22

Varmt välkomna till denna trevliga familjevilla som har alla rätt! Vad sägs om promenadavstånd till skola och fritidsaktiviteter, stort uterum i anslutnings till saltvattenspool samt el-bilsladdare och solceller?

Hemmet har till stora delar renoverats och invändigt presenteras ett mycket trevligt boende med genomgående smakfulla materialval. Planlösningen här gör bostaden social och trevlig med plats för många.

Villa som är i ett plan rymmer hela fyra sovrum och ett stort och rymligt vardagsrum med plats för matsalsbord om man önskar. Köket har mycket bra arbetsytor och gott om förvaring samt plats för ett rejält matbord. Från köket når man det stora uterummet som är på hela 31 kvm. Detta blir som ett extra vardagsrum som gjort för trevliga kvällar med familj och vänner eller en plats för återhämtning.
Vidare finns en praktisk och fin tvättstuga och ett större badrum med både badkar och dusch samt ytterligare en wc med handfat.

Mysig och insynsskyddad trädgård med trädäck, pool och poolhus. Poolen är byggd 2014 och har ett skjutbart tak. Poolhuset rymmer filteranläggning och jordfelsbrytare.

Bosätter ni er här på Vaktarevägen har ni promenad- eller cykelavstånd till allt det du och din familj behöver för att få en fungerande, enkel och rolig vardag.

Kort och gott ett drömhus för familjen!

Karta för Vaktarevägen 22

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-ljungnas-monsteras-kommun-vaktarevagen-22-21325063

Avstånd till vatten: 850 meter

Foto av: Johan Gustavsson @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.