Våffelgatan 6 – 7 – Kristianstads kommun

Utgångspris: 6 510 000 kr

Beskrivning av Våffelgatan 6

Välkommen till dessa moderna townhouses i tre plan belägna i det populära området Åhusvången etapp 2. Med hela 7 rum och generösa 171 kvadratmeter finns det gott om plats för hela familjen att trivas.

Det som verkligen sticker ut med dessa townhouses är den underbara takterrassen som vetter mot väster. Där kan du njuta och se solnedgången måla himlen i de vackraste färger.

Området kring Åhusvången erbjuder en harmonisk livsstil med närheten till vacker natur, golfbana och pittoreska omgivningar. Här kan du promenera längs med stranden, ta ett dopp i havet eller bara njuta av lugnet i det lantliga läget. Känner du för lite mer puls tar du cykeln in till Åhus bykärna där det erbjuds det mesta.

Denna bostad ger dig en unik möjlighet att bo bekvämt och samtidigt ha naturen inpå knutarna. Med 7 rum fördelade på tre plan finns det utrymme för både arbete och avkoppling.

Passa på att förvärva ditt drömboende med en fantastisk takterrass, rymliga ytor och närhet till både stadsliv och natur. Tillsammans kan vi göra din dröm om ett modernt och bekvämt boende i Åhus till verklighet. Välkommen att upptäcka potentialen i dessa townhouses idag!

Karta för Våffelgatan 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-ahus-kristianstads-kommun-vaffelgatan-6-21346996

Avstånd till vatten: 650 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.