Utvägen 45 – 6 – Norrtälje kommun

Utgångspris: 4 100 000 kr

Beskrivning av Utvägen 45

Välkommen till detta trevliga kedjehus med områdets bästa läge, längst in på återvändsgata mot skogsdunge. Här bor du i ett naturnära och familjevänligt område med elljusspår och svampskog runt knuten. Bostaden ligger avskilt med ett mycket bra solläge där baksidan med gräsytorna och altanen fångar eftermiddags- och kvällssolen. Trevliga grannar med god sammanhållning. Friköpta kedjehus är mycket populära eftersom utbudet av dessa är lågt i Norrtälje. I området finns också gemensamma gräsytor, fotbollsplan, parkeringsplatser och garage.

Bostaden är på 136 kvm och fördelar sig på 6 rum och kök, varav 4 sovrum. Det är möjligt att dela av allrummet på övre plan för att göra ytterligare ett sovrum om så önskas. Värmande braskamin och två st luft/luft-värmepumpar gör att elkostnaden hålls nere. På entréplanet finns ett fint kök med vita luckor och matplats i anslutning. Här finns också tvättstuga, ett helkaklat badrum, två sovrum och vardagsrum. Från vardagsrummet finns utgång till altanen och tomten på baksidan i sydvästligt läge. Tomten har gräsytor för lek och spring samt möjligheter till odling av olika slag. På övre plan finns ytterligare två sovrum, allrum och ett helkaklat badrum. Utanför entrén till huset finns ett förråd och vedbod. Ovan förrådet finns en stor takterrass.

Fågelsången ligger på ca 2,5 km avstånd från centrala Norrtälje. I det naturomgivna området består majoriteten av bostäderna av radhus och villor. Här bor du i ett mycket trevligt, familjärt och lugnt område med närhet till grönområden, lekplatser och förskola. Det är också nära till flertalet skolor med låg-, mellan-, och högstadieskola. Ett mycket naturnära läge med många bra gångstigar och vandringsleder samt elljusspår med bl.a. grillplats med vindskydd finns alldeles intill området.

Tag chansen att förvärva denna fastighet med ett utmärkt läge i ett av Norrtäljes mest omtyckta område. Dessutom är det goda kommunikationer till stadskärnan (stadsbussen stannar utanför området). Stockholm är endast ca 50 minuter bort med bil.

Välkomna!

Karta för Utvägen 45

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-fagelsangen-norrtalje-kommun-utvagen-45-20932856

Avstånd till vatten: 1400 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.