Uttersmyrvägen 16 – 4 – Österåkers kommun

Utgångspris: 4 495 000 kr

Beskrivning av Uttersmyrvägen 16

Välkommen till Uttersmyrvägen 16 – en charmig villa i natursköna Nyhagen!

Huset om totalt 108 kvm är beläget på en höjd med sol hela dagen, två sovrum med möjlighet till ytterligare ett master bedroom på ovanvåningen om så önskas.
Vardagsrummet och köket har öppen planlösning med högt i tak som skapar en härlig rymd och det finns gott om plats för umgänge med familj och vänner. Från vardagsrummet och ena sovrummet finns utgång till den stora nya altanen som bjuder in till härliga grillkvällar med vacker utsikt.

Utöver det fantastiska huset så har man ett stort garage om 32 kvm med tillhörande förråd.

Området är lugnt och idylliskt med närhet till badplats vid Solbergasjön. I sjöns östra ände finns en badbrygga och grillplats som är mycket populär på sommarkvällarna. På vintrarna är sjön idealisk för skridskoåkning eller pimpelfiske. Önskar man ta sig ett havsbad så finns Skärgårdsstads havsbad på behagligt avstånd som är en av de finaste badplatserna i kommunen. Badet underhålls löpande. Där finns klippor med utsikt över Furusundsleden, flytbrygga, gräsmatta samt ren strandkant. Det finns även omklädningsrum, volleyboll plan, toaletter samt en fin grillplats.

I närområdet finns Skärgårdsstadsskolan (F-9) samt andra förskolor. Från bostaden tar det ca 10 minuter med bil till Åkersberga C med utbud av butiker, restauranger, gym, bibliotek mm.

Besiktningsprotokoll finns under filer och länkar.
Varmt välkomna!

Karta för Uttersmyrvägen 16

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-nyhagen-osterakers-kommun-uttersmyrvagen-16-20993275

Avstånd till vatten: 450 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.