Utnoravägen 2B – 6 – Gävle kommun

Utgångspris: 5 150 000 kr

Beskrivning av Utnoravägen 2B

Vem har inte drömt om att bo med en vacker utsikt över ängar från baksidan av huset? Här har ni möjlighet att bosätta er i en nybyggd villa från 2018 med ett fantastiskt läge i Björke. Villan ligger på en stor trädgårdstomt om hela 1 808 kvm med baksida i soligt söderläge och en lugnande utsikt över ängarna. Utöver bostadshuset finns här också ett stort soldäck, en pergola, växthus, samt en varmbonad garagebyggnad med carport och två rymliga förråd. Ägarna har nyligen installerat hela 30 solcellspaneler på ena sidan av taket som ger en väldigt hög årsproduktion. Kommunalt VA och fiber finns givetvis indraget. Trädgården erbjuder härliga gräsytor, gott om bärbuskar och flera planteringslådor för den odlingsintresserade. Tänk er att kunna sitta i solen på baksidan och samtidigt njuta av utsikten och barnens spring på gräsmattan.

Bostadshuset, som är ett BRA-hus, erbjuder en boyta om hela 166 kvm med sex rum, varav fyra sovrum. Takhöjden på entréplan har höjts upp och mäter hela 2,70 m och vattenburen golvvärme finns installerat i hela entréplanet samt i badrummet på övre plan. Ni möts av en luftig hall med en stor öppning mot vardagsrummet. Vardagsrummet är stort och har en öppen planlösning mot köket. Dessa sällskapsytor är fantastiska och här finns gott om plats för både en större soff- och matgrupp och rummet har fönster i tre väderstreck vilket bidrar till ett fint ljusinsläpp. En kamin finns bra placerad här för såväl extra värme som mysfaktor. Härifrån har ni även direkt utgång till altanen på baksidan med den slående utsikten. På entréplan finner ni även ett sovrum, ett helkaklat duschrum samt en tvättstuga med groventré ut mot uppfarten. På övre plan hittar ni ett andra sällskapsrum med utgång till balkongen. Även här har ni en vacker utsikt över ängar mot norr. Utöver sällskapsrummet finns tre stora sovrum samt ett helkaklat badrum.

I natursköna Björke bor ni endast ca 10 minuter från Gävle centrum med bra bussförbindelser som förenklar vardagen med barnen. Från huset har ni gångavstånd till Björke skola med förskola och årskurser upp till 3:an. Ni har även gångavstånd till gatuköket med omtyckta pizzor. Handlar gör ni närmast på Ica i Strömsbro endast 7 minuter med bil från huset och här finns även ett apotek. För den idrottsintresserade finns en idrottshall, hockeyrink och gym vid skolan. Härifrån tar ni er även till Hille IP på ca 5 min och till Gävle golfklubb på 7 minuter. Här finns också fina skogsvägar för promenader! I björke kan ni alltså njuta av lugnet och naturen, men ändå känna att ni har närhet till stan och alla dess bekvämligheter.

Energideklarationen har fått betyget B vilket ger er möjlighet till ”miljö”-rabatt hos flera banker. Besiktningsprotokoll finns dessutom upprättat med ett väldigt gott resultat. Huset har väldigt låga driftkostnader och här slipper ni också fastighetsavgiften i många år framöver! Mycket bättre än såhär blir det nog inte.

Varmt välkomna!

Karta för Utnoravägen 2B

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-bjorke-gavle-kommun-utnoravagen-2b-21353391

Avstånd till vatten: 1400 meter

Foto av: Johan Fornstedt @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.