Uppsalavägen 5 – 5 – Sundsvalls kommun

Utgångspris: 2 095 000 kr

Beskrivning av Uppsalavägen 5

Välkommen till detta friköpta kedjehus i populära Granloholm! Den unika tvåplanslayouten och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör detta hem idealiskt för den moderna familjen som värdesätter både stil och gemenskap. Stora fönster släpper in rikligt med ljus, vilket skapar en härlig atmosfär för avkoppling och sociala tillställningar.

Med sina fem rum och en total yta på 125 kvadratmeter är detta kedjehus en riktig pärla för den som söker ett rymligt och funktionellt boende. På entréplan finns ett sovrum, medan nedre plan erbjuder två sovrum, ett rymligt förråd och en utgång till baksidan där det finns en lekplats. Här finns också två badrum, ett med badkar och ett med dusch, samt en tvättstuga utrustad med både tvättmaskin och torktumlare för att tillgodose alla dina behov. Detta hem kombinerar bekvämlighet och praktiska lösningar för hela familjen.

Det ljusa vardagsrummet är perfekt för både avkoppling och umgänge. Dessutom finns det praktisk klädförvaring som hjälper dig att hålla hemmet organiserat och snyggt. På tomten finns även ett rymligt garage, och under garaget finns ett rymligt förråd.

Välkommen på visning!

Karta för Uppsalavägen 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-granloholm-sundsvalls-kommun-uppsalavagen-5-21368343

Avstånd till vatten: 650 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.