Ullarp Bokebo 121 – 5 – Falkenbergs kommun

Utgångspris: 2 650 000 kr

Beskrivning av Ullarp Bokebo 121

Välkomna till Ullarp Bokebo 121 – En fastighet med enorm potential och möjligheter att förverkliga era drömmar om ett perfekt hem. Med en total yta på imponerande 204 kvadratmeter och en generös tomt på 1200 kvadratmeter är detta en plats där er vision kan bli till verklighet.

Detta hem har nyligen uppgraderats med moderna bekvämligheter. En luft/vatten värmepump har installerats för en effektiv och energisnål uppvärmning, vilket bidrar till lägre energikostnader. Tack vare solcellerna på taket kan ni också dra nytta av gratis solenergi och minska er elförbrukning ännu mer. Det är inte bara bra för er plånbok, utan också för miljön. Men det är inte allt – en välplanerad tillbyggnad har lagts till fastigheten, vilket ger er ännu mer utrymme att anpassa efter era behov och önskemål. Använd detta utrymme som ett gästhus, en ateljé, ett hemmakontor eller enligt era önskemål.

Med den rymliga tomten runt omkring har ni gott om utrymme att skapa en vacker trädgård, en lekplats för barnen eller en avkopplande uteplats där ni kan njuta av det vackra landskapet och lugnet.

Addera även att här bor ni på ett barnvänligt och populärt område och det bästa av allt är att ni bara är en kort promenad från havet. Här kan ni ta långa promenader längs stranden, känna den friska havsluften och njut av fina solnedgångar

Fastigheten säljs med en friskrivningsklausul. Kontakta ansvarig mäklare för mer information angående detta.

Karta för Ullarp Bokebo 121

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-ugglarp-falkenbergs-kommun-ullarp-bokebo-121-21329044

Avstånd till vatten: 1300 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.