Uddbyvägen 32 – 9 – Tyresö kommun

Utgångspris: 8.495.000 kr

Beskrivning av Uddbyvägen 32

Varmt välkommen till Uddbyvägen 32 i Tyresö och denna moderna familjevilla i natursköna Trollbäcken. Här finner du en påkostad villa i absolut toppskick med fina materialval, stora öppna ytor, fantastiskt ljusinsläpp och en fantastisk trädgårdstomt med hörnläge och insynsskyddat läge som skapar en lugn oas för familjen att vistas på. Fastigheten ligger belägen på en lugn och skymd gata med skog och natur runt knuten och endast ett fåtal grannar. Här utlovas ett tyst och ogenerat läge utan trafikbuller och genomfartsgator, perfekt för dig som söker ett boende med närhet till det mesta utan samhällets buller.

– Optimalt lugnt läge omgivet av skog och natur.
– Bergvärme och vattenburen värme i hela huset.
– Genomgående toppskick, totalrenoverat 2021-2023.
– Separat uthyrningsdel med passiv inkomst (10.000kr/mån).
– Vacker renoverad trädgårdstomt med vacker växtlighet.
– Flertalet ombyggnationer, åtgärder och renoveringar 2020-2024 (fackman).

Entréplan:
Här välkomnas du av en rymlig hall med klinker som erbjuder plats för förvaring, gäst-WC och ett gästrum. Från hallen möts du av det stora vardagsrummet om 50 kvm med raka fina linjer, öppna ytor, stora fina fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusflöde och utsikt mot den fina trädgården samt utgång mot uteplatsen. Här finns gott om plats för soffgrupp, bibliotek, matplats med stort matbord för middagsbjudningar och din personliga inredning. I öppet vinkel mot vardagsrum finner du ett påkostat och öppet kök med flertalet fönster som går ihop väl med de exklusiva och ljusa materialvalen. Köket är fullt utrustat med moderna och smarta vitvaror från LG ThinQ och erbjuder gott om förvaring och arbetsytor. I korridor från kök finner du en rymlig och fin tvättstuga med dusch, tvättmaskin, torktumlare, WC och tvättbänk.

Övre plan:
Upp en trappa finner du ett allrum stora fönsterpartier, fyra sovrum i bra storlek med plats för förvaring. Lyxigt stort badrum med takfönster, fina material, dusch, badkar i fin design och WC samt handfat. Här nås också en inredd vind med gott om plats för förvaring.

Området Trollbäcken erbjuder ett naturnära boende för hela familjen. I närheten finns flertalet badplatser och klippbad samt mysiga vandringsleder till Tyresta nationalpark eller populära Alby Friluftsgård. Inom gångavstånd finner ni Alléplan med matbutiker, florist, café, restauranger, vårdcentral, apotek. Ni når även populära Norrby handelsträdgård med ett supermysigt café samt Köttboden och Bageriet. Populära skolor som t ex Hanvikens skola (åk F-9), Kumla skola (åk F-9), Sofiebergsskolan (åk F-3), Fornuddens skola (åk F-6) och flertalet förskolor finns på kort gångavstånd. Vid Trollbäcken centrum finns busshållplats med direktavgångar till Gullmarsplan, Stockholm C, Nacka, Haninge och övriga Tyresö. I närheten finner ni Trollbäckens IP med ishall och friidrottsbana. Vackra promenadstråk och uthyrning av kanoter finns vid Gudöån och Långsjön. Ni har även nära till familjefavoriten Fornuddsparken med tillhörande lekplats, bollplan och utegym samt sjön Drevviken som erbjuder fina badplatser under sommarmånaderna och plogad skridskobana under de kallare vintermånaderna. På det stora hela ett ljuvligt boende en kort resa från innerstan.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information och möjligheten till förhandsvisning!

Karta för Uddbyvägen 32

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-tyreso-tyreso-kommun-uddbyvagen-32-21192455

Avstånd till vatten: 1300 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.