Tvärredsvägen 3 – 5 – Ulricehamns kommun

Utgångspris: 850 000 kr

Beskrivning av Tvärredsvägen 3

Välkommen till Tvärredsvägen 3 och det f.d. Församlingshemmet/Missionskyrkan i Tvärred.

Huset består idag av två stora salar, varav den stora på entréplan har en takhöjd på ungefär 7 meter, samt två separata ingångar/kapprum, övervåning med ett rum och toalett/garderober samt ett kök och matsal och förrådsrum m.m. i souterrängpplan.

Fastigheten har nu i vår fått en ny detaljplan som öppnar dörren för att skapa ett eget drömboende eller ett lägenhetshus med förslagsvis 3 – 4 lägenheter.

Se dokument in annonsen för detaljplan m.m.

Uppvärmning med bergvärme ger låga driftkostnader och huset är rejält och har stora möjligheter att formas som du själv vill!

Anmäl ditt intresse till mäklaren redan idag för att boka visning!

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul mot dolda fel.

Huset är beläget i Tvärred med knappt 15 min bilväg till Ulricehamn och 30 min till Borås. Här finns härliga promenad- och cykelstråk i skogarna runtomkring, både förskola och skola och i Hulu finns matbutik några kilometer bort
I Ulricehamn tätort finns det mesta man kan önska i affärs- och restaurangutbud samt fritidsaktiviteter. Uppe på Lassalyckans fritidsområde erbjuds de flesta fritidsaktiviteter som t.ex. golf, padel, skidåkning och cykling. Staden har även en av södra Sveriges bästa alpina skidområde.

Karta för Tvärredsvägen 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-tvarred-ulricehamns-kommun-tvarredsvagen-3-21346953

Avstånd till vatten: 1100 meter

Foto av: Johan Rosén @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.