Tulpanvägen 49 – 10 – Falkenbergs kommun

Utgångspris: 3.950.000 kr

Beskrivning av Tulpanvägen 49

Välkomna in till denna maxade gedigna villa som ligger i slutet av en återvändsgata i Skogstorp. Drygt en kilometer bort väntar havet och vackra Skomakarhamnen för den som vill ta sig ett morgon eller kvällsdopp!
Här finns gott om plats för hela familjen, och även uthyrningsmöjligheter i en avdelad lägenhet med egen ingång i källaren. I huset ryms nämligen hela 10 rum varav 7 är sovrum! Här finns ett stort ljust kök med massor av förvaring och härlig bänkyta och en perfekt samlingsplats för mingel. I källaren finns plats för kontor och ett perfekt rum, ”mancave” med en bar!
20/21 bytte man taket och satte Solceller som just nu är så populärt och som ger låga driftskostnader! Enligt energideklarationen år 2020 fick huset energiklass B.
Det finns även ett fristående garage med vindsutrymmen och förråd, växthus, lillstuga och stora uteplatser!

Restauranger, förskolor och F-9 skolan Skogstorpsskolan ligger på kortare avstånd härifrån och många barnfamiljer bor och trivs i området – och har gjort så i generationer.
Skogstorp som område är ett omtyckt samhälle inte långt ifrån vare sig Falkenbergs centrum eller fina badstränder och falnar dessutom aldrig i popularitet, tvärtom.
Varmt välkomna att boka visning!

Karta för Tulpanvägen 49

https://www.hemnet.se/bostad/villa-10rum-skogstorp-falkenbergs-kommun-tulpanvagen-49-20407843

Avstånd till vatten: meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.