Tullgatan 9 – 7 – Ystads kommun

Utgångspris: 5.895.000 kr

Beskrivning av Tullgatan 9

Nu är det dags för den charmiga fastigheten på Tullgatan att få en ny ägare.
Tullgatan är mycket centralt och trevligt belägen. På andra sidan kvarteret i söder finns tågstationen med trafik som tar dig till Simrishamn i öster och Malmö, Lund och Köpenhamn i väster. Norr om huset är stegen inte många till Ystads gågata och allt det café och restaurangliv som erbjuds här.
På Stortorget bjuds förutom vackra byggnader även ett rikt torgliv. Botanisera gärna bland ett stort utbud av frukt, grönt och blommor.
Badstrand når du också med lätthet.

Välkommen till Tullgatan 9 – en fastighet med charm, rymd och funktionalitet. Innanför ytterdörren finns en liten tambur. Vidare öppnar sig allrummet med parkettgolv och trappa upp till ovanvåningen. Det stora, härliga allrummet har ljusinsläpp från både söder och norr. Vinkeln i rummet går att dela av till ett sovrum på entréplan. Köket är renoverat 2004 med furugolv, köksinredning i massivt trä (platsbyggt Åraslöv), bänkskivor i massiv ekoch svart granit, spis, fläkt, diskmaskin (2022) kyl/frys, utgång till trädgård. Tvättstuga med klinkergolv, golvvärme, kakel på väggar, dusch, tvättmaskin (2014), torktumlare (2010), arbetsytor och varmvattenberedare.Gästtoalett.

Ovanvåning
Stort, härligt och ljust allrum med brädgolv. Kupan i norr skänker både rymd och ljus åt ovanvåningen. Utgång till balkong med smidesräcke, utsikt både ner mot den väl tilltagna trädgården och över takåsarna. Sovrum med brädgolv, kupa i norr. Ytterligare tre sovrum med brädgolv, kupa i söder. Badrum med klinkergolv, golvvärme, kakel på väggar, dusch och badkar, kupa i norr.
Uppgång till en stor och rymlig vind, perfekt för förvaring. Ytterligare ett mindre sovrum med snedtak.

Vidbyggt garage och förråd. I garaget syns det gedigna korsvirket från 1700-talet. Från garaget finns även utgång till trädgården. Laddbox.

Karta för Tullgatan 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-centrala-ystad-ystads-kommun-tullgatan-9-21269708

Avstånd till vatten: meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.