Trollvägen 12 – 4 – Vänersborgs kommun

Utgångspris: 1.650.000 kr

Beskrivning av Trollvägen 12

Välkommen till Trollvägen på barnvänliga Mariedal!
På en hörntomt med en härlig trädgård på både fram- och baksidan får du möjlighet att njuta av grönskan och yta för barnen att leka på. Med en smidig nedfart ner till garaget i källaren blir vardagen både praktisk och bekväm.

På entréplanet möts du av ett ljust kök, tre rymliga sovrum perfekta för familjen eller gäster, och ett fräscht badrum. Det generösa vardagsrummet i vinkel bjuder in till trivsamma stunder och har en utgång till den delvis inglasade altanen. Här kan du avnjuta långa sommarkvällar och skapa minnen med nära och kära. Källarplanet imponerar med gott om förvaringsutrymmen, en stor tvättstuga och ett garage komplett med arbetsbänk. Dessutom är huset utrustat med en effektiv bergvärmepump (2004) som bidrar till låga driftskostnader och hållbarhet i vardagen.

Läget är optimalt med närhet till allt du behöver – från grundskola, förskola och mataffär till naturområden perfekta för lek och motion samt promenadstråk mot vattnet. Med en busshållplats i närheten blir även pendlingen enkel och smidig.
Missa inte detta charmiga hus och boka dig till visning!

Karta för Trollvägen 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-mariedal-vanersborgs-kommun-trollvagen-12-21297540

450

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.