Trollebergsvägen 118A – 4 – Lunds kommun

Utgångspris: 4 995 000 kr

Beskrivning av Trollebergsvägen 118A

Detta charmiga hus är beläget längs med den grönskande Trollebergsvägen i fantastiska Värpinge by. Beläget på en slänt har huset en uppfart för en bil och en trappa som leder till den insynsskyddade trädgården.
Trädgården är en riktig pärla, med gräsmatta, blomsterrabatter, fruktträd, buskar och flertalet uteplatser där man kan njuta av soliga sommardagar. På tomten finns även ett gårdshus med tvättstuga och verkstad, en friggebod samt ett uthus med redskapsförråd, varmförråd och vedbod. Friggeboden, byggd 2011, är perfekt för gäster eller som hobbyrum eller varför inte till den egna verksamheten?
Entrén välkomnar er med hög takhöjd och naturligt ljus. Vardagsrummet har generös yta och bjuder in till umgänge där både soffa och matgrupp får plats. En vacker kakelugn installerades 2011 och blir som kronan på verket till rummet. Köket, installerat 1998, har vita spegelluckor av trä och är tillverkat i ett snickeri. Stilen harmoniserar fint med husets äldre karaktär. Intill köket finns en veranda med mycket fönster som ger ett alldeles underbart ljusflöde på morgonen och förmiddagen. Vidare finns det ett arbetsrum som även är möjligt att inreda som ett tredje sovrum. Badrummet är helkaklat med vita väggar och schackrutigt golv. Trapputrymmet till övre plan har väggar med träpanel målade i en harmonisk gul kulör. På övre plan finns två sovrum, en rymlig klädkammare och mängder med förvaringsutrymme. Båda sovrummen har trägolv och vitmålade väggar.
I Värpinge gömmer det sig en skatt av historia. Huset nämns första gången i ett protokoll från 1867 och mycket har hänt i området sedan dess. Med promenadavstånd tar ni er till två olika naturreservat, Rinnebäcksravinen med spår från istiden, böljade fält, företagspark med bland annat en retrobutik samt golfbana. Busshållplats och matbutik finns inom kort avstånd samt cykelväg in till centrala Lund och ut mot Lomma. Varmt välkommen på visning!

Karta för Trollebergsvägen 118A

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-varpinge-lunds-kommun-trollebergsvagen-118a-21353420

Avstånd till vatten: 850 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.