Trollagärde 120 – 5 – Emmaboda kommun

Utgångspris: 6 500 000 kr

Beskrivning av Trollagärde 120

Småländsk villaidyll med egen sjö, fiskodling och smedja!
Endast en halv mil norr om Emmaboda, i ett förtrollande skogslandskap, gömmer sig denna småländska villaidyll utöver det vanliga. På tomten om cirka 2,6 hektar står inte bara en klassisk röd trävilla med vita knutar, utan även ett nyrenoverat gästhus, en fungerande smedja från 1864, isolerat dubbelgarage, kåta, bastu/relax och framförallt en egen sjö med sportfiskeanläggning och egen fiskodling intill. Allt tillsammans skapar en oslagbar miljö för rekreation och friluftsliv, med goda möjligheter att bedriva olika verksamheter på den egna fastigheten – ett ypperligt tillfälle att fortsätta driva företag såsom nuvarande ägare framgångsrikt har gjort i över 40 år!

LÄS MER HÄR: Trollagärde Vattenbruk AB

En vackert välskött trädgård omger bostadshuset om 156 kvadratmeter, fördelade på fem rum och kök. Interiört förenas inslag av lantlig karaktär med moderna bekvämligheter som bildar en hemtrevlig familjevilla. Med vinterträdgård och uteplats i söder förlängs husets sällskapsytor på bästa möjliga sätt, där soltimmarna är många och atmosfären är stillsam.

Intill huvudbyggnaden står ett nyrenoverat gästhus av hög standard och, på motsatt sida, ett stort isolerat dubbelgarage med ypperliga förvaringsmöjligheter. En bit ned på fastigheten, intill den egna sjön, står den charmiga kåtan, ett bastu- och relaxhus samt utekök och grillplats i den natursköna miljön. Fastighetens pärla är den gamla smedjan från 1864, högst välbevarad i sin ursprungliga form.

Varmt välkomna till Trollagärde 120 och denna enastående fastighet, mer en sällsynt upplevelse än ett hem!

Karta för Trollagärde 120

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-smaland-emmaboda-kommun-trollagarde-120-21289097

Avstånd till vatten: 450 meter

Foto av: Barbara Stodolska @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.