Tranbärsvägen 32 – – Tyresö kommun

Utgångspris: 5.000.000 kr

Beskrivning av Tranbärsvägen 32

Dra på snickarbyxorna och sätt igång ett sommarprojekt! Här möts du av hemtrevlig familjevilla med ett eftersatt underhåll, ett bra projekt för den händige som vill skapa en bostad med sin egen prägel. I detta hem finns stora kvaliteter. Rummen genomsyras av en mysig och intressant karaktär och kan användas på många olika sätt. Här kan du låta din kreativitet blomstra och möjligheten att skapa ditt eget drömboende är stor. Att bo här är att vara en del av Tyresös rika historia och en spännande framtid.

Väl fördelade kvadratmeter, soldränkt sällskapsrum erbjuder också stora möjligheter för den som är villig att renovera och skapa sitt eget unika utrymme där man kan trivas och känna sig som hemma. Uteplats i söder förlänger husets sällskapsytor på bästa möjliga sätt, där soltimmarna är många och atmosfären är stillsam.

Magisk tomt i flera nivåer med gräsmatta, tallar och berg som ger er en komplett fastighet i ett mycket attraktivt och barnvänligt område.

Byggnaden har ett eftersatt underhåll och det erfordras en hel del renoverings- och moderniseringsarbeten för att få byggnaden i gott skick. Ett bra projekt för den händige som vill skapa en bostad med sin egen prägel. Möjligheterna är oändliga. Här finns potential för företagare, en stor familj, uthyrning, ombyggnad eller för dig som önskar ett trivsamt boende.

För er som uppskattar närhet till naturen är detta perfekt. Det gamla båtmanstorpet Ahlstorp ligger bara några stenkast in i naturreservatet, där anordnas vintertid julmarknad med semla, kaffe och korvgrillning och till våren majbrasa och senare slåtter. Vintertid kan du ta på skidorna direkt utanför dörren och ge dig ut i Alby Friluftsområdes skidspår, där elljusspåret 4 km passerar alldeles i närheten. Vill du göra en längre tur i storskogen fortsätter du ner till Tyresta Nationalpark. Har du ett ridintresse så ligger huset perfekt mitt emellan ridhuset i Fårdala och stallet vid Uddby. Vill du bara njuta av de fina hästarna så passerar de på ängen utanför flera gånger om dagen. Lokala tennisklubben har två fina grusbanor i andra änden av ängen.

Bussar var femte minut på morgonen tar dig antingen till Gullmarsplan eller direkt in till City.

Varmt välkomna att kontakta Peter Hansson på mobil 070-655 60 03 eller Josefine Orr på mobil 076-804 09 04 för mer information!

Karta för Tranbärsvägen 32

https://www.hemnet.se/bostad/villa-125m2-tyreso-tyreso-kommun-tranbarsvagen-32-21303281

Avstånd till vatten: 1100 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.