Torsgatan 4 – 5 – Bjuvs kommun

Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Torsgatan 4

Hemmet för dig som söker det perfekta läget.
Ett jättefint hem som har vårdats ömt. Visas med VIP-visningar. Passar inte visningstiderna – tveka inte att ta kontakt med mäklaren.

Villan är 1-plans villa som är byggd 1964 och ligger väldigt bra placerad med närhet till city, skola och kommunikation.
Bostaden är förbesiktigad med dolda fel försäkring. Du vet med andra ord vad du köper. Besiktningsprotokoll lämnas ut till visningsgäster.

Hemmet är välvårdat och är i äldre stil men ett hem som du kan flytta direkt in i. Ett hem som passar både unga som äldre. Villan har tre sovrum i bra storlek och skulle du vilja kan du göra ytterligare ett finns möjlighet att göra matplatsen till sovrum. Ett hem som man har förvaltat kvadraten väl.

Köket är ett klassiskt med bardel som delar köket i två sektioner med plats för köksbord. Köket är fräscht och fint med luckor av ekliknande material och rostfri diskbänk samt laminatbänkskiva. Vardagsrummet ligger bredvid köket och är stort och består av två rum. Ett rum används som matsal och det andra som vardagsrum. Et t stort rum med ett vackert ljus från de stora fönstren. Här har du gott om plats och kan möblera efter önskemål.

Tomten är stor och är på 907 kvm och har en fin anlagd trädgård. Vacker framsida men det är på baksidan som du kommer att vara. Här kan du sitta i antingen i uterummet som är inglasat eller i bersån med tak. Finns önskan att ha en egen pool finns alla möjligheter. Vill du ha hjälp i trädgården så köper du en robot gräsklippare. Som ett extra plus har huset både garage, förråd och en stor garageuppfart.

Välkommen till ditt drömhem.

Karta för Torsgatan 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-bjuv-bjuvs-kommun-torsgatan-4-21354229

Avstånd till vatten: 4700 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.