Torsbovägen 10 – 5 – Svenljunga kommun

Utgångspris: 750.000 kr

Beskrivning av Torsbovägen 10

Varmt välkomna till Torsbovägen 10 och detta familjevänliga hus, beläget i lugnt område med närhet till bl.a skog/natur, badsjö och livsmedelsaffär! Plan, lättskött trädgårdstomt och vidbyggt garage till huset!

Det rymliga 1,5-planshuset med källare inrymmer 5 rum och kök, varav 3 sovrum samt två uteplatser. På entréplan finns ett välutrustat kök, vardagsrum i vinkel med utgång till altan, ett sovrum samt badrum. En trappa upp erbjuds två stycken stora sovrum, allrum samt WC. I källaren finns ett allrum/gillestuga, gott om förvaringsutrymmen samt tvättavdelning.

Med ett bra läge mitt i Mjöbäck har man närhet till det mesta som behövs! Vid närliggande Korrasjön finns en välskött kommunal badplats, i samhället finns en välsorterad ICA-butik samt Mjöbäcksbaren, som erbjuder lunch och pizzeria, och utöver ett härligt läge med nära till naturen i alla dess former finns här även Mjöbäcks skola (F-6). Närheten till väg 154 ger även smidig tillgång för pendling till Svenljunga, Ullared, Borås, Falkenberg samt Varberg.

Varmt välkommen att anmäla dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Karta för Torsbovägen 10

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-svenljunga-kommun-torsbovagen-10-21296988

500

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.