Tönnersa 257 – 6 – Halmstads kommun

Utgångspris: 1 350 000 kr

Beskrivning av Tönnersa 257

Välkomna till Tönnersa 257, där en generös tomt om 1222 kvm möter er i ett fridfullt och lantligt paradis! Det här är platsen där era visioner om det perfekta hemmet kan bli verklighet.

Den storslagna tomten på 1222 kvm ger er utrymme att förverkliga era trädgårdsdrömmar och skapa en privat oas där ni kan njuta av lugnet och skönheten i det lantliga livet. Här finns gott om plats för trädgårdsfester, lek och avkoppling, vilket gör det till en idealisk plats för såväl familjer som de som söker rofylldhet och harmoni.

Tönnersa 257 bjuder in till ett liv från stadens brus, där naturen är er granne och friden är en självklarhet. Läget är handplockat för att erbjuda den perfekta kombinationen av lugn och närhet till naturen.
Denna idylliska plats där ni varje morgon vaknar till fågelsång och den friska doften av landsbygdsluft. Varje kväll avslutas med en magisk solnedgång över det omgivande landskapet.

OBS: Röda byggnaden bakom fastigheten kommer kommunen att riva i år och även återställa vägen.

Tönnersa 257 är inte bara ett hus på landet, det är en investering i ett liv fullt av fred, frihet och möjligheter. Här bor ni med närhet till havet samt stränder vid Laxvik, Gullbranna samt Tönnersastranden? Ta chansen att skapa ditt eget paradis på denna fridfulla och lantliga pärla – Välkomna hem till Tönnersa 257!

Fastigheten säljs med en friskrivningsklausul. Kontakta ansvarig mäklare för mer information angående detta.

Karta för Tönnersa 257

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-tonnersa-halmstads-kommun-tonnersa-257-21328030

Avstånd till vatten: 1800 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.